Μέρες αφιερωμένες στον έρωτα και την αγάπη. Αρκεί να είμαστε μαζί, να ονειρευόμαστε και να μοιραζόμαστε μια καυτή σοκολάτα! Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε έναν κρυφό έρωτα με τη σοκολάτα!
Μια ζεστή κούπα με πλούσια γεύση μας συντροφεύει στις όμορφες, ρομαντικές στιγμές, τα κρύα απογεύματα αυτού του μήνα ή όποτε θέλουμε να προσφέρουμε μια σοκολατένια απόλαυση στον ίδιο μας τον εαυτό ή να τη μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας.

Αυτή την απόλυτη ρομαντική εμπειρία, θα έχουμε τη δυνατότητα να την βιώσουμε, αποκλειστικά στα Starbucks, αυτόν τον Φεβρουάριο. Από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου, μπαίνουμε σε ρομαντικό mood με την ολοκαίνουργια και μοναδικά ερωτεύσιμη, σοκολατένια απόλαυση. Berry Hot Chocolate!

Το ερωτικό ταίρι ζεστής σοκολάτας με φράουλα, συνδυάζεται με ένα γλυκό αφρό με γεύση μούρων. Η εντυπωσιακή ροζ κορυφή του, η  λαχταριστή πλούσια γεύση της σοκολάτας και η ανατροπή των γεύσεων θα μας οδηγήσει χωρίς δεύτερη σκέψη ...κοντά της! Η Berry Hot Chocolate αποτελεί τη φετινή πρόταση των Starbucks, για όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν την αγάπη αλλά και τους singles που γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους!

Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, όσοι παραγγείλουν την Berry Hot Chocolate, θα πάρουν άλλη μία δωρεάν για να τη μοιραστούν με το δικό τους αγαπημένο πρόσωπο και να ζήσουν μαζί την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση, την Ημέρα που γιορτάζουμε όλοι τον Έρωτα!

Εξάλλου, όλο τον μήνα του Φεβρουαρίου, στα Starbucks θα βρούμε τα καλύτερα δώρα για coffee lovers!

Από τις 07 Φεβρουαρίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα βρoύμε τη νέα συλλεκτική κάρτα Starbucks Valentines. Ένας ξεχωριστός και πρωτότυπος τρόπος να δείξουμε την ανιδιοτελή μας αγάπη ή το ενδιαφέρον μας σε εκείνον ή εκείνη που τόσο καιρό σκεφτόμαστε, για να ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του καφέ!

Φυσικά, αυτήν την περίοδο, τα Starbucks δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν την έκπληξη και στους coffee lovers! Διαθέτουν, αποκλειστικά, τον απόλυτο καφέ της αγάπης, Caffé Verona, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από την Βερόνα της Ιταλίας, την πόλη που γεννήθηκε η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από τον Σαίξπηρ. Το συγκεκριμένο χαρμάνι θα μας ταξιδέψει σε ένα υπέροχο μονοπάτι αισθήσεων με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα σοκολάτας που του προσδίδουν ο συνδυασμός ποικιλιών καφέ από την Λατινική Αμερική και την Ασία/ Ειρηνικό.  

«Ανοίγουμε» την καρδιά μας στην αγάπη με μια κούπα ζεστού καφέ συντροφιά με όσους αγαπάμε!

Ραντεβού στα Starbucks για τις πιο ρομαντικές γεύσεις αυτού του μήνα!