Αποδράστε από την καθημερινότητα και γιορτάστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του εμβληματικού ξενοδοχείου του Συντάγματος.

Μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου, επιδόρπια φτιαγμένα από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη, τον Πάνο Δέρβο & την Έλενα Περβαινά, σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά.

Το δείπνο Valentines 5 πιάτων στο ανανεωμένο εστιατόριο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με αφρώδη οίνο συνοδευόμενο από καναπέ σολομού και μπρικ, Σούπα Κρέμα Καραβίδας με άρωμα Αρμανιάκ, Σαλάτα με Καβούρι, Πλιγούρι & Remoulant Παντζαριού, Φιλέτο Μπακαλιάρου σε Mousse Αβοκάντο και Σάλτσα κόκκινου Γκρέιπφρουτ, Φιλετάκια Black Angus με σάλτσα Πιπεριού, Πατάτες Dauphinoise & Ναπολεόν Ψητών Λαχανικών και επιδόρπιο Valentine’s Day του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα. Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα. Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την Ελενα Περβαινά. (90€/άτομο).

Στο Explorer’s Bar και στο ανακαινισμένο Plaza Café μπορείτε να απολαύσετε μία φιάλη Moscato D’Asti φράουλα / άτομο καθώς και Ποικιλία Sushi με σολομό, γαρίδα, καβούρι, λαχανικά αλλά και Ποικιλία Ζεστών με  σπρινγκ ρολς, γαρίδα σε τυλιγμένη πατάτα, μπουτάκι κοτόπουλο tempura, μίνι κεφτεδάκια με μοτσαρέλα & τοματάκι τσέρι αλλά και ποικιλία γλυκών. (90€/ ζευγάρι).

Για όσους επιθυμούν να «κλείσουν» τη βραδιά τους με διαμονή αλλά και πρωινό στο ξενοδοχείο, μπορούν να επιλέξουν τον τύπο δωματίου ή σουίτας που επιθυμούν και να επωφεληθούν από την Valentine προσφορά (δείπνο για δύο & διαμονή για 1 βράδυ στις 14/2/19 με πρωινό):

  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Superior με πρωινό 330€*
  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Deluxe Acropolis View με πρωινό 380€*
  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Junior Σουίτα με πρωινό 450€*

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής + 4€/διανυκτέρευση.

 

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 335240