Το πρώτο καλό νέο της χρονιάς είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην περιποίηση κάθε τύπου και τόνου του ξανθού. Η 1η ολοκληρωμένη περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά BLOND ABSOLU προσφέρεται στις γυναίκες του σήμερα, που κάθε τους τολμηρή αλλαγή σηματοδοτεί και την ανάδυση μιας νέας τάσης.

Από την Beyoncé με τα σγουρά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, τη Hailey Baldwin με το νέο της ξανθό look με την έντονη ρίζα  ή τη Gigi Hadid που "λάνσαρε" το “bronde” στην Εβδομάδα Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι στο Παρίσι, το ξανθό είναι το απόλυτο Insta-Star!

#You dare #We care

Το ξανθό δεν είναι ένα. Δεν υπάρχει μόνο μία αντανάκλαση ομορφιάς και θηλυκότητας. Κι αυτή η πρόκληση ήταν ακριβώς η έμπνευση για την Kérastase που δημιούργησε μια σειρά περιποίησης που στοχεύει στην ποικιλομορφία του ξανθού χρώματος. Το αποτέλεσμα είναι η BLOND ABSOLU, ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην περιποίηση και τη διατήρηση του χρώματος για το πιο φωτεινό ξανθό που όλες ονειρευόμαστε.

Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες του ξανθού – την περιποίηση των μαλλιών αλλά και την τελειοποίηση του τόνου. Στη νέα ολοκληρωμένη σειρά, αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα οφέλη δύο στοιχείων, του υαλουρονικού οξέως σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις.

 Καθώς το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά μας απροστάτευτα και ευάλωτα η σειρά BLOND ABSOLU προσφέρει περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά. Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους και φωτίζει το χρώμα για λαμπερό αποτέλεσμα.

6 προϊόντα που συνδυάζονται σε ειδικά προσαρμοσμένα τελετουργικά για το λούσιμο, την περιποίηση και το φορμάρισμα επανορθώνουν τα μαλλιά μας σε βάθος.

Bain Lumiere

Ενυδατικό σαμπουάν για φωτεινό χρώμα για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Λειαίνει την τρίχα και χάρη στο υαλουρονικό οξύ, βελτιώνει & φωτίζει τη φυσική λάμψη ενυδατώνοντας την τρίχα σε βάθος & για μακρά διάρκεια.

Bain Ultraviolet

Σύνθεση με μπλε & μωβ χρωστικές που εξουδετερώνουν άμεσα τους πορτοκαλί & κίτρινους θερμούς υποτόνους, αποκαθιστούν τη λάμψη και την απαλότητα και ενισχύουν τη φωτεινότητα του χρώματος.  

Masque Ultra-Violet

Ιδανική μάσκα για την εξουδετέρωση των σκούρων κίτρινων έως ανοιχτών μπεζ υποτόνων. Εισχωρεί στην ίνα της τρίχας και ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις καταπραΰνει και προστατεύει ενάντια στο καθημερινό οξειδωτικό στρες & τη ρύπανση. 

Cicaflash

Ο νέος πρωταγωνιστής σε ένα σωληνάριο!  Ένα κρεμώδες τζελ με απίστευτη ιριδίζουσα λιλά υφή θα γίνει απαραίτητο σε κάθε τύπο ξανθού. Το CICAFLASH αναδομεί αμέσως την τρίχα, μειώνει το σπάσιμο προσφέροντας στην τρίχα λείανση και ομοιομορφία, δημιουργεί μια μακράς διάρκειας ασπίδα ενάντια στην καθημερινή διάβρωση και ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Cicaplasme

Ο επανορθωτικός θερμοπροστατευτικός ορός για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά δεν ξεβγάζεται και προσφέρει θερμοπροστασία έως τους 230οC. Επιπλέον προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες και τις καταπονήσεις, θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα. 

Fusi-Dose: αποκλειστικά στο κομμωτήριο

Μια δόση ισχυρής επανόρθωσης που ενισχύει και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξανθού μέχρι την επόμενη βαφή. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα επουλωτικά συστατικά της σύνθεσής του επανορθώνουν αμέσως τα μαλλιά που έχουν ευαισθητοποιηθεί από το ξάνοιγμα.                                                       

#YouDareWeCare #TheBlondeIDare #KerastaseGreece