Οταν η Αμερικανίδα συγγραφέας Julie Murphy είδε το βιβλίο της «Dumplin’» να φτάνει στο No1 των New York Times, δεν είχε φανταστεί ότι το σύνθημά της Go Big or Go Home θα έφτανε να γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον.

Ένα βιβλίο γραμμένο με τη γλώσσα του positive body image γκρεμίζει τα στερεότυπα της τελειότητας με δόσεις χιούμορ και ένα φοβερό κορίτσι στο ρόλο της κόρης της Τζένιφερ Άνιστον, Γουιλοουντίν Ντίξον.

Η «φίλη» μας είναι ένα νεαρό κορίτσι που δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την εικόνα της. Όταν η εποχή των καλλιστείων ξεκινά ξανά, η μητέρα της, που είναι πρώην Miss Teen Blue Bonnet, πέφτει με τα μούτρα στο event, ενώ η κόρη της δηλώνει συμμετοχή για να «τρολάρει» το διαγωνισμό αλλά και να σπρώξει και άλλες να διαμαρτυρηθούν.

Η Danielle Macdonald υποδύεται την κόρη της βασίλισσας ομορφιάς κι εκείνη που αναλαμβάνει να δείξει σε μια μικρή πόλη του Τέξας το αληθινό νόημα της ομορφιάς.

Δες το όχι μόνο γιατί θα περάσεις σούπερ με την ταινία. Απόλαυσέ το όχι μόνο για τα τραγούδια της Ντόλι Πάρτον – είδωλό της κόρης – αλλά και για τις μικρές εκπλήξεις που κρύβει με τη συμμετοχή drag queens που βοηθούν τη φιλενάδα τους να δείχνει τέλεια πάνω σε τακούνια.

Κυρίως, όμως, αναζήτησε την ταινία ή και το βιβλίο για να θυμηθείς ότι το σώμα μας είμαστε εμείς. Όσο περισσότερο το αγαπάς, τόσο πιο όμορφο γίνεται!

Η ταινία προβάλλεται στο Netflix