Το μόνιμο πρόβλημα όλων των γυναικών.. οι τρίχες. Είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, οι τρίχες είναι εκεί και μας βασανίζουν αν όχι καθημερινά, πολύ συχνά! Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι για να λύσεις αυτό το θέμα με τις τρίχες, άλλοι πιο επώδυνοι και άλλοι πιο ακριβοί, εσύ απλά πρέπει να βρεις ποιος τρόπος είναι καλύτερος για εσένα, το σώμα σου και ... την τσέπη σου!

 

Επιλογή Νο1, το ξυραφάκι. Ναι είναι όντως ο πιο οικονομικός, ο λιγότερο επώδυνος τρόπος, γρήγορος και εύκολος, όμως δυστυχώς δεν κρατάει για πολύ. Συγκεκριμένα σε μόλις 24 ώρες το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να πιάσεις το ξυραφάκι πάλι στο χέρι σου! Απλά μην ξεχνάς την ενυδατική κρέμα μετά το ξύρισμα, γιατί τουλάχιστον ας έχεις για 24 ώρες απαλά πόδια!

 

 

Επιλογή Νο2, η ξυριστική μηχανή. Εύκολη στην χρήση όπως το ξυραφάκι, αλλά σίγουρα όχι στον πόνο. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγάκι επώδυνος τρόπος, όμως το αποτέλεσμα σε επιβραβεύει, αφού αδυνατίζει τις τρίχες και χρειάζεται να επαναλάβεις την διαδικασία όλο και λιγότερες φορές!

 

Επιλογή Νο3, το τσιμπιδάκι. Γνώμη μας να το κρατήσεις μόνο για λύση ανάγκης, για τα φρύδια σου και για την μία ή δύο τρίχες που σου ξέφυγαν. Και αυτό γιατί ενώ είναι εύκολο, απαιτεί πολύ χρόνο!

 

Επιλογή Νο4, η κρέμα. Ναι είναι αλήθεια, μπορείς να κάνεις αποτρίχωση με κρέμα, όμως θέλει πολύ προσοχή. Ειδικά οι κοπέλες που έχουν ευαίσθητο δέρμα θα ήταν καλό να ξεχάσουν αυτή την επιλογή.

 

 

Eπιλογή Νο5, το κερί. Ίσως από τους πιο επώδυνους τρόπους όμως έχει από τα καλύτερα αποτελέσματα! Ναι πονάει στην αρχή, αλλά είναι όλα θέμα συνήθειας! Θα σου προτείναμε, αν καταλήξεις σε αυτόν τον τρόπο, να πας σε κάποιον ειδικό ή έστω σε μια φίλη σου που ξέρει να κάνει!

 

Επιλογή Νο 6 και τελευταία, το λέιζερ. Ο πιο ακριβός, ο πιο επώδυνος τρόπος που μπορείς να διαλέξεις, όμως είναι ο πιο αποτελεσματικός, αφού μετά από περίπου 7 συνεδρίες θα έχεις απαλλαγεί για τα καλά από τις τρίχες. Ειδικά για αυτόν τον τρόπο πρέπει να πας σε κάποιον αισθητικό, γιατί όπως και να το κάνουμε λέιζερ είναι!