Η Sprite έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κεραμεικού, με στόχο να δώσει μία RFRSHing πνοή στο πιο urban στέκι της πόλης! Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, η Sprite, παρέα με τον street artist Yiakou, επισκέφτηκαν το LATRAAC και μεταμόρφωσαν το skate bowl με ένα ΜΕΓΑΛΟ graffiti και ένα δυνατό σύνθημα για τη νέα χρονιά: Flow Your Own Way!

Η Sprite με έμπνευση όλα εκείνα τα στοιχεία που συνοψίζουν τη φιλοσοφία του brand, όπως το χρώμα, η RFRSHing διάθεση και το street style, εμπιστεύτηκε στο Yiakou τη δημιουργία ενός ανατρεπτικού graffiti, στον ιδιαίτερο χώρο του LATRAAC, το οποίο μπορεί να απολαμβάνει το κοινό της Αθήνας για όλο το 2019. Η ράμπα του LATRAAC, με την άρτια υποδομή και το μοναδικό χαρακτήρα της, αποδείχθηκε η ιδανικότερη επιλογή για να φιλοξενήσει το graffiti της Sprite, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την urban αισθητική με την κουλτούρα του skate!

Και μη ξεχνάς, την επόμενη φορά που θα πας για skate στο Latraac, άσε τον «ήχο» του skate στη ράμπα να σε παρασύρει, την γεύση της Sprite να σε κάνει RFRSH και… Flow Your Οwn Way!

 

Facebook

Instagram