Τα σετ που παρουσιάζονται είναι η δική μας πρόταση από τις πολλές εμβληματικές και γιορτινές συνθέσεις σε ειδικό μέγεθος, χριστουγεννιάτικες μπάλες και νεσεσέρ. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να συνθέσετε το δικό σας sur-mesure σετ στο κατάστημα δημιουργώντας ένα μοναδικό και τέλειο δώρο! 'Όλη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου 2018 στα σημεία πώλησης Caudalie.

Η Caudalie είναι μια γαλλική μάρκα καλλυντικών που ιδρύθηκε το 1995 από την Mathilde Thomas και τον σύζυγό της Bertrand στην καρδιά της περιοχής Μπορντώ, στο κτήμα "Smith Haut Lafitte". Αυτή η εντελώς ανεξάρτητη μάρκα χρησιμοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από τα σταφύλια και την άμπελο. Τα προϊόντα Caudalie είναι φυσικά, αποτελεσματικά και πολυτελή. Βασίζονται σε ένα μοντέλο φυσικής επιστήμης που ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό χάρτη, γνωστό ως "Cosm’ethics". Από το 2012, η Caudalie είναι μέλος της ένωσης "1% for the Planet" και ως εκ τούτου δίνει 1% των συνολικών εσόδων της εταιρείας σε ενώσεις οικολογικής και περιβαλλοντικής προστασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. 'Όποιος αγοράζει ένα προϊόν Caudalie συμβάλλει αυτόματα στη δράση αυτή.
 
ΣΕΙΡΑ RESVERATROL LIFT Οι Ειδικοί της Σύσφιξης
Ένα πρόγραμμα πρωτοποριακής περιποίησης για ορατή ανόρθωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, χάρη στον αποκλειστικό, πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης της Αμπέλου με ένα σύμπλεγμα μικρο-υαλουρονικών οξέων. Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και τονωμένη και το περίγραμμα του προσώπου επανασχεδιάζεται.
• Face Lifting Soft Cream 50ml
• Firming Serum 10ml
• Eye Lifting Balm 5ml
ΤΡΙΟ ΧΕΡΙΩΝ Ένα καρουσέλ απαλότητας
Εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιών και βούτυρα karité και αβοκάντο, η Hand and Nail Cream ενώνει την ενυδάτωση και την απαλότητα για χέρια περιποιημένα και προστατευμένα. Είναι η σταρ αυτού του τρίπτυχου σετ με τρία απολαυστικά αρώματα!
• Thé des Vignes Hand and Nail Cream 30ml
• Rose de Vigne Hand and Nail Cream 30ml
• Hand and Nail Cream 30ml 
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ THÉ DES VIGNES Ένα ακαταμάχητο άρωμα 
Το σετ αυτό τιμά ένα άρωμα απόλυτα αισθησιακό και μυστηριώδες, μια ένωση λευκού μασκ, νερολί και τζίντζερ εμποτισμένων με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Το Thé des Vignes Fresh Fragrance που υπογράφει ο Jacques Cavallier συνοδεύεται από το ολοκαίνουργιο θρεπτικό λάδι σώματος και μαλλιών Body & Hair Nourishing Oil στις ίδιες μεθυστικές νότες.
• Thé des Vignes Fresh Fragrance 50ml
• Body & Hair Nourishing Oil 15ml 
 
ΣΕΤ ΣΩΜΑΤΟΣ COCOONING Ένας θησαυρός Οινοθεραπείας
Πλούσιο σε βούτυρα σταφυλιού και karité, το Vine Body Butter καταπραύνει άμεσα την αίσθηση τραβήγματος στις ξηρές επιδερμίδες ενώ τις τυλίγει με ένα λεπτό άρωμα. Μαζί με την Hand and Nail Cream που το συνοδεύει, συνθέτουν το ιδανικό ντουέτο απαλότητας.
• Vine Body Butter 225ml
• Hand and Nail Cream 75ml
#CaudalieGreece #MyGrapeHolidays