Στο ιστορικό κτήριο της οδού Δράκου 9, στο Κουκάκι, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Trii, ένας φορέας που δημιουργήθηκε από μια σύμπραξη ανθρώπων που δραστηριοποιούνται  στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, δημιούργησε  τη μόνιμη βάση της, το Trii Art Hub. Ένας πολυχώρος διαφόρων δράσεων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα! Εκεί θα βρει κανείς εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών, ομιλίες, σεμινάρια αλλά και διάφορες άλλες δράσεις.

Οι συνεργάτες του Trii, φιλανθρωπικά ευαισθητοποιημένοι, ανοίγουν τις πόρτες τους σε ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν και να ενισχύσουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!
Έτσι τη 17η & 18η Νοεμβρίου, χειροτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, φιλοξενούμενοι στον εκθεσιακό χώρο του Trii και προσφέρουν τα έργα τους για το σκοπό αυτό.
Η έκθεση περιλαμβάνει χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, καλλυντικά από βιολογικές πρώτες ύλες, πλεκτά κουκλάκια και αξεσουάρ, παιδικά πινακάκια, κεραμικά και πολλά άλλα! Φυσικά, λόγω των ημερών, δε θα λείψουν και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γουράκια για τους αγαπημένους μας..


 

Στο ισόγειο του ιστορικού αυτού κτιρίου, λειτουργεί το Trii Art Cafe, ένας κουκλίστικος χώρος με μια υπέροχη εσωτερική αυλή και προσεχώς Wine bar. Μυρωδάτος καφές και ήσυχη ατμόσφαιρα, ιδανική για φθηνοπωρινά και χειμερινά απογεύματα..

Σας προσκαλούμε λοιπόν να κάνετε τη βόλτα σας περνώντας από την έκθεση αυτή και να ενισχύσετε και εσείς με τη σειρά σας σ’αυτόν τον υπέροχο σκοπό, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

 

Xρήσιμα links:

Event link

Trii Art Hub site

Γιατροί Χωρίς Σύνορα Site

 



 

Φωτογραφίες