Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε έναν καινούργιο κόσμο, γεμάτο φρέσκιες ιδέες και νέες περιπέτειες; Ο οίκος Desigual, με το νέο του άρωμα FRESH WORLD σας προσκαλεί σε αυτή την εξερεύνηση! Το μόνο που χρειάζεται, είναι αυθεντικότητα, ενεργητικότητα και αυθορμητισμός!

Ο κόσμος θέλει ξεχωριστές, νέες ιδέες που θα φωτίσουν ξανά ό,τι θαμπό έχει προηγηθεί στο παρελθόν.Ο οίκος Desigual σας δίνει το έναυσμα που χρειάζεστε με το νέο χαρούμενο και διασκεδαστικό του άρωμα, DESIGUAL FRESH WORLD! Ένας κόσμος που αναζητά νέες οπτικές και απόψεις σας περιμένει! Οι αποχρώσεις της συσκευασίας του αρώματος δημιουργούν έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο χρωματικό συνδυασμό!

Το bubblegum ροζ μαζί με το γαλαζοπράσινο, συνδυάζονται αρμονικά, όπως το yin με το yang των ψυχρών και θερμών αποχρώσεων της αισιοδοξίας, των καλοκαιρινών ηλιοβασιλεμάτων πάνω από τη θάλασσα… Όλα είναι θετικά και αισιόδοξα. Το ροζ και το γαλαζοπράσινο ενώνονται, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερα χαρούμενο και φωτεινό συνδυασμό γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια.

Το νέο άρωμα Desigual FRESH WORLD είναι γεμάτο ενέργεια, χαρούμενο και απόλυτα αναζωογονητικό! Ένα άρωμα για κάθε κορίτσι που είναι φιλικό, ανοιχτό σε νέες προκλήσεις και γεμάτο πρωτότυπες και διασκεδαστικές ιδέες! Πλημμυρισμένο με όρεξη για ζωή και διάθεση για νέες περιπέτειες.

Ένα κορίτσι που ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, αγαπά το διαφορετικό και θέλει να συμμετέχει σε οτιδήποτε καινούριο και ξεχωριστό συμβαίνει στην πόλη!

Το Άρωμα

Η αρωματοποιός Juliette Karaguezoglou δημιούργησε αυτό το fruity και floriental άρωμα, που θυμίζει καλοκαιρινό δροσερό cocktail: ¨Στις νότες κορυφής, ο ανανάς και το φραγκοστάφυλο απελευθερώνουν όλη τους την ενέργεια και τη φρεσκάδα. Στις floral νότες καρδιάς, το Αιγυπτιακό γιασεμί συνδυάζεται μοναδικά με το κακάο και τα άνθη του φυτού ίριδα. Ενώ στις νότες βάσης το πατσουλί Ινδονησίας, αναμειγνύεται με το ξύλο, το κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο και τη βανίλια, προσφέροντας ένα ξεχωριστό οσφρητικό αποτέλεσμα. Ένα άρωμα πλημμυρισμένο με ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά!

Η διαφημιστική καμπάνια αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την ανανεωμένη και θετική διάθεση του αρώματος! Η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, χαμογελάει, είναι θετική και αισιόδοξη ενώ το style της είναι casual, νεανικό και παιχνιδιάρικο. Κρατάει στην αγκαλιά της το νέο άρωμα του οίκου Desigual FRESH WORLD, χαμογελάει και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Το νέο διασκεδαστικό και ξεχωριστό άρωμα του οίκου Desigual FRESH WORLD, είναι εδώ και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!