Η L'Oréal Professionnel παρουσιάζει την BLONDIFIER, τη νέα επαγγελματική σειρά περιποίησης των ξανθών μαλλιών. Η Νέα Serie Expert BLONDIFIER αποτελεί τη νέα προσωποποιημένη περιποίηση για το τέλειο ξανθό αποτέλεσμα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για χρήση στο σπίτι αλλά και εντατικές επαγγελματικές θεραπείες κομμωτηρίου. Η Νέα, ολοκληρωμένη σειρά BLONDIFIER χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

BLONDIFIER COOL SHAMPOO 300ML - Σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος 
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Πλατινέ ανοιχτό ξανθό
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καθαρίζει απαλά και αποδυναμώνει το ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Açai berry που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές. Η επαγγελματική σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά ενώ παράλληλα επαναφέρει την cool blonde απόχρωση ξανθού και αποδυναμώνει τον ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
 
BLONDIFIER ILLUMINATING SHAMPOO 300ML - Σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Όλοι οι τύποι ξανθού
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καθαρίζει απαλά, Χαρίζει εντατική λάμψη και θρέψη, Δίνει λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.
 
RESTORING AND ILLUMINATING MASΚ 250ML-  Μάσκα επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Θρέψη, Ενυδάτωση, Απαλά μαλλιά, Χαρίζει εντατική λάμψη
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.
 
BLONDE BESTIE SPRAY TOP-COAT 150ML - Σπρέϊ Top-Coat Προστασίας
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Προστασία, Θρέψη, Λάμψη μετά από κάθε υπηρεσία ξανθού. Σπρέϊ προστασίας, θρέψης και λάμψης για όλες τις αποχρώσεις ξανθού. Λεπτόρρευστη σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για προστασία και θρέψη. Χαρίζει απαλά και λαμπερά μαλλιά μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία ξανθού. Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά και χαρίζουν λείο αποτέλεσμα. Διατήρησε την απόχρωση του ξανθού μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο και στο σπίτι, προσθέτοντας στη Blondifier μάσκα μαλλιών το ανάλογο shot POWER MIX με χρωστική:
 
COOL BLONDE SHOT 15ML
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Πλατινέ ανοιχτό ξανθό με ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αποδυναμώνει το κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολέ χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης που αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για αποδυνάμωση του κίτρινου φόντου ξανοίγματος.
 
SUN KISSED BLONDE SHOT 15ML
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Ξανθό με ανεπιθύμητο χάλκινο φόντο ξανοίγματος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αποδυναμώνει το χάλκινο φόντο ξανοίγματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μπλε χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης που αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για αποδυνάμωση του χάλκινου φόντου ξανοίγματος.
 
WARM BLONDE SHOT 15ML
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Ζεστό ξανθό
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ενισχύει το ζεστό ξανθό
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ντορέ χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης που αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για ενίσχυση του ζεστού ξανθού.  
 
Ο #1 κωδικός για γκρίζα και λευκά μαλλιά
MAGNESIUM SILVER SHAMPOO 300ML
Ασημένια λάμψη για γκρίζα και λευκά μαλλιά. Αναδείξτε την ομορφιά των γκρίζων μαλλιών με το σαμπουάν magnesium silver. Το σύστημα ‘Gloss Protect System’, εμπλουτισμένο με αμινοξέα και αντιξανθιστικούς παράγοντες, εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα της κερατίνης και μαλακώνει την τρίχα.