Η Kérastase σας βοηθά να αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας, προσφέροντάς σας μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης με ένα νέο προϊόν Aura Botanica: τη MASQUE FONDAMENTAL RICHE για την εντατική φροντίδα των ξηρών, ευαισθητοποιημένων μαλλιών.

Η AuraBotanica είναι ηπρώτη φυσικήςπροέλευσης πολυτελής σειρά για τη φροντίδα των μαλλιών, που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την υπευθυνότητα, με συνθέσεις που υπόσχονται νασας χαρίσουν μοναδικές στιγμές περιποίησης.

Η σειρά ξεκίνησε δυναμικά το 2018 γνωρίζοντας αμέσως επιτυχία και κερδίζοντας δύο κορυφαία βραβεία του κλάδου: το MarieClaire Prix d’Excellence και το Elle International Beauty Award. Η Kérastase κατόρθωσε να αξιοποιήσει τα πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας της στην πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, δημιουργώ- ντας την εξαίρετη αυτή φυσικής προέλευσης, πολυτελή σειρά περιποίησης.

Τώρα, με 9 προϊόντα που δρουν σε απόλυτη συνέργεια, η Aura Botanica συνεχίζει να προάγει την ποικιλομορφία, προσφέροντας προσωποποιημένες τελετουργίες που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των μαλλιών. Κι όλα αυτά, ενισχύοντας τη βαθιά θρέψη των υπόλοιπων προϊόντων της σειράςμε την αναζωογονητική φροντίδα της MASQUE. Αποκαλύψτε την αύρα σας, με όλη τη μεταξένια απαλότητα και τη λάμψη υγείας των φυσικά όμορφων μαλλιών. 

Μια ολοκληρωμένη συλλογή πολυτελούς περιποίησης φυσικήςπροέλευσης

BAIN Βαθύς καθαρισμός με φυσική αίσθηση

SOIN FONDAMENTAL Ανάλαφρη θρέψη μακράς διάρκειας & ενδυνάμωση

CONCENTRE ESSENTIEL Θρέψη & απαλότητα

ESSENCE D’ECLAT Έλεγχος του φριζαρίσματος, ανάλαφρη αίσθηση, και λάμψη

EAU DE VAGUES Για beach waves look, χωρίς να κάνει τα μαλλιά άκαμπτα

CREME DE BOUCLES Ελαστικές μπούκλες με λάμψη υγείας

LAIT DE SOIE Φυσική κίνηση με μεταξένιο φινίρισμα και λάμψη υγείας

BAIN RICHE Βαθιά θρέψη μακράς διάρκειας για φυσικό, απαλό άγγιγμα