Η ιαπωνική μάρκα, Shu Uemura παρουσιάζει τη Shu Uemura Art of Hair – την πολυτελή σειρά προϊόντων περιποίησης & styling. Η αποκλειστική σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από το επαναστατικό όραμα του Shu Uemura. Το μότο του ως καλλιτέχνη ήταν "Μην σταματάς ποτέ να σκέφτεσαι, να βελτιώνεσαι και να καινοτομείς. Να δημιουργείς κάτι που να είναι οικουμενικά όμορφο, αυτό σημαίνει τέχνη." Το ασίγαστο πάθος του για την ομορφιά τον έκανε να αφοσιωθεί στο να βοηθά τις γυναίκες να αποκαλύπτουν την πολυδιάστατη ομορφιά τους.

Εμπνευσμένη από τη συνένωση των πολιτισμών που γνώρισε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του Shu Uemura, η σει ρά Art of Hai r βασίζεται στην απλότητα και την καθαρότητα της ομορφιάς στην Ανατολή, οι οποίες εξισορροπούνται με την πολυτελή λάμψη της Δύσης.

Ο ΘΡΥΛΟΣ

Με το χαρακτηριστικό ασίγαστο πάθος του για τη δημιουργία καινοτομιών στην περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ, ο Shu Uemura επέκτεινε την εξειδίκευσή του στην ομορφιά και δημιούργησε την Shu Uemura Art of Hair το 2007. Ο στόχος του ήταν να προβάλει την τέχνη της κομμωτικής ως προέκταση της ομορφιάς της γυναίκας.

Η Shu Uemura Art of Hair συνδυάζει τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης με το πάθος και την ευαισθησία ενός καλλιτέχνη. Αυτή η τέλεια ισορροπία δημιουργεί το μοναδικό κόσμο της Shu Uemura. Η καινοτομία της βασίζεται σε μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην ευφυΐα της φύσης και την ακεραιότητα της επιστήμης. Η επιλογή μοναδικών φυσικών συστατικών, τα οποία επαναπροσδιορίζονται με τη δύναμη της επιστήμης, εξασφαλίζει μέγιστη καθαρότητα σε συνδυασμό με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα στα μαλλιά.

Με αυτή την εκλεπτυσμένη παλέτ α προϊ ό ντ ων περι ποίη σ ης μ αλλι ώ ν & styling, η Shu Uemura Art of Hair προσελκύει τις γυναίκες οι οποίες αναζητούν την πολυτέλεια στην καθημερινότητά τους, προσφέροντάς τους ξεχωριστό αποτέλεσμα στα μαλλιά, αλλά και μια μοναδικά αισθησιακή και άκρως προσωποποιημένη εμπειρία.

Νέα Ultimate Reset

Οι συνεχείς αλλαγές καταπονούν σημαντικά τα μαλλιά, τα οποία γίνονται άγρια, ατίθασα, εύθραυστα & θαμπά. Οι βλάβες μοιάζουν ανεπανόρθωτες. Καθημερινό styling, έντονες τεχνικές εργασίες, οξειδωτικές βαφές, ντεκαπάζ, έντονο βούρτσισμα και θερμότητα καταπονούνε τα μαλλιά.

Σύμφωνα με τη γιαπωνέζικη φιλοσοφία, η καταστροφή και οι ρωγμές δεν σηματοδοτούν το τέλος, αλλά μια ευκαιρία να δημιουργηθεί κάτι ακόμα πιο όμορφο. Στην Ιαπωνία, οι ατέλειες δεν θεωρούνται κάτι αρνητικό αλλά αποτελούνε κομμάτι της ιστορίας του αντικειμένου, καθιστώντας το ακόμα πιο πολύτιμο.

Η γιαπωνέζικη τέχνη που αγκαλιάζει τα ψεγάδια ονομάζεται Kintsugi. Μια τέχνη που επιδιορθώνει τα είδη κεραμικής χρησιμοποιώντας βερνίκι αναμεμειγμένο με χρυσό ή ασήμι, χάρη στη φιλοσοφία ότι η ομορφιά είναι κρυμμένη σε κάθε ατέλεια.

Η shu uemura παρουσιάζει την 1η σειρά περιποίησης που δίνει στα μαλλιά μια δεύτερη ευκαιρία βοηθώντας τα να κάνουν μια νέα αρχή, όσο κι αν έχουν καταπονηθεί.

Η NEA ULTIMATE RESET, είναι η μια σειρά περιποίησης για την απόλυτη εντατική επανόρθωση, των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών. εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βιολογικού ρυζιού, που καλλιεργείται στην Ηyogo, στην Ιαπωνία.

Η χρήση ρυζιού στο πρόγραμμα ομορφιάς είναι ένα από τα πιο παλιά μυστικά των γυναικών στην Ιαπωνία, εδώ και χιλιετίες. Υπάρχει μάλιστα, και ένα ρητό αφιερωμένο σε αυτό το συστατικό: «nuka bijin» που σημαίνει «όμορφη, από το ρύζι». Το εκχύλισμα ρυζιού προσφέρει μεταλλικά στοιχεία & θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά βοηθώντας τα να αναπτυχθούν υγιή, έχει ενυδατικές ιδιότητες, ελέγχει το φριζάρισμα & δίνει λάμψη

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με εμφανή δράση 48 ωρών σε όλα τα συμπτώματα της καταπόνησης. Τα μαλλιά επανορθώνονται σε βάθος & τιθασεύονται, από τη ρίζα ως τις άκρες, γίνονται 10 φορές πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο, αποκτούνε λάμψη υγείας όλη την ημέρα & παρέχει παράλληλα προστασία του χρώματος κατά των πορτοκαλί τόνων.

Πραγματική τέχνη είναι να μην σταματάς ποτέ να δημιουργείς, υπερβαίνοντας τις ατέλειες & τα ψεγάδια. Για να ξεκινάτε πάντα με υπέροχα μαλλιά, σαν τέλειο καμβά.