Και να ήθελες να το αποφύγεις, δεν μπορεί να μην έχεις δει μια σεζόν ή ένα επεισόδιο ή έστω μια σκηνή στις αμέτρητες επαναλήψεις τους τα τελευταία 15 χρόνια. Σχετικά με την περίπτωση μου, πιστεύω ότι τα Φιλαράκια παίζουν ακόμη και στο υποσυνείδητο μου.

Αυτή η σειρά έχει σημαδέψει τη ζωή μου και των περισσότερων φίλων μου για τα καλά. Πως θα καταλάβεις ότι έχεις κολλήσει με τα Φιλαράκια; Όταν τα περισσότερα γεγονότα ταιριάζουν πάντα γάντι με τη φράση '' όπως τότε στα φιλαράκια που....'' είσαι ένας από αυτούς, ο έβδομος της παρέας τους . Φυσικά, όποιος από τον κύκλο σου δεν πιάσει αστείο από τα Φιλαράκια, αξίζει την κατακραυγή του κόσμου. Να το θυμάσαι.

Ας δούμε μερικά από αυτά που μας έμαθαν τα Φιλαράκια:

Καλό πράγμα η ειλικρίνεια ανάμεσα στους φίλους. Έτσι, ποτέ δε θα αναγκαστείς να κάνεις κάτι που δε θέλεις (καλά ίσως μερικές φορές χρειαστεί και αυτό - μην κοιτάς που το παίζει cool η Phoebe, πάντα ήταν δίπλα σε όλους)

31 Things        

Πίσω από μια καλή φιλία μπορεί να κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας. Βλέπε Rachel με Ross.

31 Things

Είναι σημαντική η γυμναστική ... και το να είσαι ο εαυτός σου (ο καλός φίλος θα σε  δεχτεί ακόμη και έτσι)... και το να μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος! Απλά τρέξε στο πάρκο της άλλης γειτονιάς, αν είναι να τρέχεις έτσι!

31 Things   

Πως είναι τελικά η ζωή όταν φεύγεις από τη σιγουριά του σπιτιού/ των γονιών/ του σχολείου και πρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου;;

31 Things

Μην αφήνεις κανένα αρσενικό να σε βάψει!!!!! Καλύτερα βγες με μάσκα ή ακόμη καλύτερα μείνε σπίτι.

31 Things

Δε θα είσαι μονίμως στα πάνω σου, αλλά οι φίλοι θα είναι εκεί ακόμη και τότε.

31 Things

Η ζωή προχωράει, τα πράγματα αλλάζουν, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ!!!

31 Things

Πως μπορείς να πετάξεις ανέξοδα χωρίς να χρειάζεσαι βαλίτσα (ή πώς να την σπάσεις στο συγκάτοικο σου φορώντας όλα του τα ρούχα)                                                                                             

31 Things      
Οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους! Σε όλα. 

31 Things

Τι θα πει ''είσαι το άλλο μου μισό'' / ''είσαι η αδερφή ψυχή μου'' και σχετικές φράσεις; To You're my lobster είναι χιλιόμετρα μπροστά, (συνδυάζεται με την αντίστοιχη κίνηση όπου μπλέκεις τα δυο σου χέρια για να δηλώσεις το ισχυρό δέσιμο) ιδανικό για να πρωτοτυπήσεις.

31 Things

Το πέσιμο στο αντίθετο φύλο μπορεί να γίνει πολύ εύκολο,αρκεί να βάλεις τα δυνατά σου!

31 Things

Κάποιες φιλίες όντως διαρκούν για πάντα!    

31 Things