Το La Soiree de Votanique είναι ένα “ξέμπαρκο” μπαράκι, τοποθετημένο στα στενάκια του αραιοκατοικημένου Βοτανικού. Είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν την αξία τού να βγαίνεις εκτός πιάτσας, σε μέρη όπου μπορείς ακόμη να παρκάρεις και να κινηθείς με άνεση.

Με καλή μουσική, επιλεκτική και ελεύθερη σε είδος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μπορεί κανείς να καθίσει στο μπαρ ή στην υπέροχη και γλυκιά αυλή του μαγαζιού, η οποία το χειμώνα κλείνει και θερμένεται, για να την απολαμβάνουμε όλο το χρόνο.

Οι θαμώνες του μαγαζιού ξέρουν γιατί επιλέγουν το “Soiree” γι’αυτό και έρχονται από κάθε γωνιά της πόλης.

Το “Soiree” αγαπάει τις τέχνες, και φέτος εκτός από τις εικαστικές εκθέσεις που φιλοξενεί πάντα στους τοίχους του, αυτές τις γιορτινές μέρες ευαισθητοποιείται και ανοίγει τις πόρτες του σε μια έκθεση χειροποίητων ειδών με φιλανθρωπικό σκοπό την ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!

Στην έκθεση αυτή, θα προσφέρονται κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, όπως μέταλλο, γυαλί, χαρτί, δέρμα και beading, κατασκευές της εποχής, όπως γιορτινά γούρια, καδράκια και διακοσμητικά, κρεμούλες και βιολογικά προϊόντα, αλλά και συλογή από Vintage ρούχα και Pin up style clothing.


Κάθε απόγευμα της Πέμπτης, Παρασκευής και του Σαββάτου, 28, 29 και 30 του μηνός, από τις 5:00μ.μ. έως και τα μεσάνυχτα, θα βρίσκονται εκεί όλοι οι καλλιτέχνες, στο χώρο του δωματίου δίπλα στην αυλή.

Εμείς θα πάμε. Θα χαζέψουμε, θα ψωνίσουμε και θα βοηθήσουμε στην ενίσχυση αυτού του σκοπού. Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Event link

https://www.facebook.com/events/1456479001131236/

 

La Soiree de Votanique

https://www.facebook.com/LaSoireedeVotanique/

 

Ανεξάρτητη Ιατρική Ανθρωπιστική Δράση: Γιατροί Χωρίς Σύνορα

https://www.facebook.com/msf.greece/

 

Φωτογραφίες