Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και μας καλεί να τη γιορτάσουμε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Λίγοι καλοί φίλοι, αγαπημένοι συγγενείς πρωταγωνιστούν στα σπιτικά καλέσματα και συνθέτουν μια εορταστική ατμόσφαιρα που συνιστά την καλύτερη ευκαιρία για ευφάνταστα cocktails «πασπαλισμένα» με τη μαγεία των ημερών. Είτε πρόκειται για μικρή οικογενειακή συγκέντρωση ή για ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο party, τα γιορτινά αυτά cocktails θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

H λίστα περιλαμβάνει ένα σύνολο ευφάνταστων δημιουργιών όπως το Spiced Apple Crumble και η Mulled Margarita, τις οποίες φέρνει στο προσκήνιο η κορυφαία πλατφόρμα World Class by Diageo που μεταξύ άλλων αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη. Βασικό χαρακτηριστικό όλων, η εύκολη διαδικασία παρασκευής τους στο σπίτι που τα καθιστά πρωταγωνιστές των εορταστικών συγκεντρώσεων.

Για τη δημιουργία αυτών των cocktail που απογειώνουν την εμπειρία της γεύσης, χρησιμοποιούνται ως βάση κορυφαία και εκλεπτυσμένα spirits, όπως η τεκίλα Don Julio®, το ρούμι Ron Zacapa 23, το blended scotch whisky JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE και το αμερικάνικο Bulleit Bourbon ουίσκι, αλλά και η εκλεκτή vodka Cîroc που παράγεται από γαλλικά σταφύλια, η ολλανδική premium vodka Ketel One, το δημοφιλές σκοτσέζικο single malt whisky Cardhu, το πολυβραβευμένο gin Tanqueray No. Ten και το ξεχωριστό malted whiskey The Singleton of Dufftown τα οποία αποτελούν μέρος της εξαιρετικής συλλογής του luxury portfolio της εταιρείας.

Είτε πρόκειται για κάποιο party ή χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είτε για ένα χαλαρωτικό απόγευμα στο καναπέ του σπιτιού, τα παρακάτω 10 cocktails θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό και θα συνοδεύσουν ιδανικά τις πιο ατμοσφαιρικές στιγμές του έτους.

Τα TOP 10 cocktail των Χριστουγέννων καθώς και οι συνταγές και τα video παρασκευής τους μπορείτε να τα βρείτε εδώ: