Το Coca-Cola Pop-Up Store ανοίγει και φέτος τις πόρτες του και προσκαλεί όλους τους Coke lovers να ζήσουν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο Coca-Cola Pop-Up Store, θα φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αμέτρητες εκπλήξεις. Τα Χριστούγεννα όμως, είναι μία γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, και έτσι η Coca-Cola για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», στην προσπάθειά της για προσφορά γευμάτων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το αγαπημένο μας brand υπόσχεται για άλλη μία χρονιά να μας εντυπωσιάσει με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή σε T-shirts, τσάντες, καπέλα, στολίδια και αξεσουάρ που περιμένουν να γίνουν δικά σας, ή να αποτελέσουν ένα από τα δώρα που θα επιλέξετε για να πείτε το πιο γιορτινό «ευχαριστώ» στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Coca-Cola Pop-Up Store, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να «φορέσετε» το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και να συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στο όραμα του «Μπορούμε»! Στο Photo Booth της Coca-Cola θα μπορείτε να βγάλετε τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σας και με κάθε share στα προσωπικά σας social media χαρίζετε, μαζί με την Coca-Cola, από 1€ στο «Μπορούμε». Στόχος είναι να συγκεντρωθούν συνολικά 380.000 γεύματα χαράς σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, κάνοντας αυτά τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι σημαντικό να λέμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που συμβάλλουν, ώστε οι χριστουγεννιάτικες στιγμές να γίνονται ακόμα πιο μαγικές! Μην ξεχάσετε λοιπόν, και φέτος να επισκεφτείτε τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca-Cola Pop-Up Store, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola και του Event Page στο Facebook. Coca-Cola Xmas Coca-Cola Pop-Up Store