Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το The Mall Athens, βάζει τα καλά του για να τα υποδεχθεί και να μας χαρίσει υπέροχες, γιορτινές στιγμές. Η εντυπωσιακή διακόσμηση με τα αστραφτερά στολίδια μαγεύει όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι ετοιμάζονται σιγά σιγά για την πιο ξεχωριστή εποχή του χρόνου. Για άλλη μια χρονιά, μία σειρά από happenings θα πραγματοποιηθούν στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, που και φέτος θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, ενώ ο Άγιος Βασίλης και η Μουσικοχώρα υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους. Τα γνωστά και αγαπημένα σε όλους μας LEGO®, οι μοναδικοί χαρακτήρες των MONSKEY και ένας ραδιοφωνικός μαραθώνιος για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», συνθέτουν για αυτή τη χρονιά, την πιο Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο The Mall Athens.

Το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο LEGO® έχει ήδη πάρει τη θέση του στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens, με περισσότερα από 175.000 τουβλάκια και στολίδια και τον μαγικό κόσμο των LEGO® να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όλων των επισκεπτών! Επιπλέον, από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, ο 1ος όροφος του εμπορικού κέντρου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για να κατασκευάσουν καρδούλες, αστεράκια, αγγελάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα πρωτότυπα στολίδια φτιαγμένα από χιλιάδες τουβλάκια LEGO®. Στο The Mall Athens θα βρίσκεται έως τις 7 Ιανουαρίου και το νέο LEGO® PLAY FACTORY, στον 3ο όροφο, το οποίο θα μετατραπεί στο πιο διασκεδαστικό εργαστήρι, αφού θα περιμένει όλους τους επισκέπτες να κατασκευάσουν τον πρώτο χιονάνθρωπο για φέτος, με περισσότερα από 20.000 τουβλάκια.

Μοναδικοί «καλεσμένοι» αυτές τις γιορτές θα είναι και είναι τα διάσημα MONSKEY, τα οποία φέτος τα Χριστούγεννα «προσγειώνονται» για πρώτη φορά στη χώρα μας! Με 24 διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες βασισμένες στο χιούμορ, τα MONSKEY μεταφέρουν το σπουδαίο μήνυμα του αλληλοσεβασμού και προσκαλούν όλα τα παιδιά να παίξουν δημιουργικά, καλλιεργώντας τις αξίες της φιλίας και της αποδοχής, καθώς και τη χαρά του να μοιράζεσαι.

Υπέροχες μελωδίες, δώρα και εκπλήξεις, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στη Μουσικοχώρα του The Mall Athens, όπου ξωτικά και ζαχαρένιοι τυμπανιστές θα μας ταξιδέψουν στο πιο αξέχαστο μιούζικαλ και μας προσκαλούν να φτιάξουμε τη δική μας ορχήστρα και να γίνουμε οι μαέστροι της ημέρας! Φυσικά από αυτές τις γιορτές δεν θα μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος σε όλους μας Άγιος Βασίλης ο οποίος περιμένει και φέτος στο μεγαλοπρεπή του θρόνο όλα τα παιδιά να φωτογραφηθούν μαζί του. Κατά τη διάρκεια των εορτών, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να τον συναντήσουν, αφού θα περιφέρεται μέσα στο The Mall Athens, μοιράζοντας ευχές στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Τέλος, τη χριστουγεννιάτικη μαγεία έρχεται να απογειώσει ο ραδιοφωνικός μαραθώνιος του Ρυθμού 949 με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ιωάννα Λαΐου και Σταμάτη Din Dan Done, του γνωστού “THE MAPPES SHOW”, να εκπέμπουν ζωντανά για πέντε ημέρες και πέντε νύχτες μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, για ένα μοναδικό σκοπό. Όλοι όσοι βρεθούν στο The Mall Athens από τις 18 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, αλλά και όλοι οι ακροατές του σταθμού, θα μπορούν να ζητήσουν από τους παραγωγούς το αγαπημένο τους τραγούδι και καταβάλλοντας ως συμβολικό αντίτιμο ένα ποσό της επιλογής τους, θα συνδράμουν και εκείνοι στην ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου». Το συνολικό ποσό της ενέργειας θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Αυτές τις γιορτές, μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και να ακολουθήσετε το The Mall Athens σε μια σειρά από δράσεις, που θα «φωτίσουν» τις ημέρες σας!

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του The Mall Athens