O Οίκος Tiffany & Co., ο κορυφαίος οίκος πολυτελών κοσμημάτων στον κόσμο, είναι ο απόλυτος προορισμός δώρων. Στην πιο μαγική εποχή ζεστασιάς και γενναιοδωρίας, όπου η αγάπη υπάρχει παντού, ένα πολυτελές δώρο από τον οίκο Tiffany, εμπνέει μόνο την απόλαυση. Τη στιγμή που η κορδέλα ξετυλίγεται από το μπλε κουτί του οίκου Tiffany, ο κόσμος γίνεται ξαφνικά πιο λαμπερός.

Limited Edition NYC Skyline coffret

Στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου, ο οίκος Tiffany & Co. αποκαλύπτει τη συλλεκτική έκδοση του signature αρώματός του, NYC Skyline coffret, δημιουργώντας το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τοποθετημένη μέσα στο εμβληματικό μπλε κουτί, η συσκευασία αντανακλά τις βαθιές ρίζες του κοσμήματος και της δημιουργικότητας από τη Νέα Υόρκη. Το τρισδιάστατο έργο τέχνης εκθέτει τη θεαματική αρχιτεκτονική της πόλης ενώ στο κέντρο και πάνω από τους ουρανοξύστες βρίσκεται το αυθεντικό γυάλινο μπουκάλι. Ακτινοβολεί με πινελιές από ασήμι καθώς η περίτεχνη επιφάνεια του μπουκαλιού - εμπνευσμένη από τις εμβληματικές γωνίες του διαμαντιού - αντλεί το φως.

Το Άρωμα

Το ομώνυμο νέο άρωμα του οίκου Tiffany & Co. - ένα τολμηρό άρωμα δημιουργημένο από την παγκοσμίου φήμης κορυφαία αρωματοποιό Daniela Andrier της Givaudan - είναι μια σύγχρονη απόδοση των πολυτιμότερων συστατικών της παραδοσιακής υψηλής αρωματοποιίας. Το άρωμα ξεδιπλώνεται με ζωηρές πρώτες νότες πράσινου μανταρινιού. Στην καρδιά, ένα πολύτιμο άνθος ίριδας αποτελεί το βασικό συστατικό. Η σχέση του οίκου Tiffany με την ίριδα, χρονολογείται από τα αρχικά σχέδια στα αρχεία Tiffany και είναι βαθιά συνδεδεμένη με το DNA του οίκου. Ήταν μία καρφίτσα ίριδας, κοσμούμενη από άνθη αδαμαντοειδούς γρανίτη και ζαφείρια Montana, που χάρισε στον οίκο Tiffany το πρώτο βραβείο στην έκθεση του Παρισιού το 1900. Έχοντας συλλεχθεί στη Γαλλία κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το βούτυρο της ίριδας λαμβάνεται μέσω μίας μοναδικής εκχύλισης υδρο-απόσταξης, αποκλειστικά για το άρωμα Tiffany, εξασφαλίζοντας έναν αγνό, λαμπερό, αισθησιακό και μεγάλης διάρκειας πλούτο στη τελευταία νότα. Αυτό το αποκλειστικό συστατικό, προσδίδει δύναμη και θηλυκότητα και ολοκληρώνει τη σύνθεση χαρίζοντας μια εκλεπτυσμένη φινέτσα. Οι νότες βάσης από πατσουλί μαζί με καταπραϋντικά Musk, αγκαλιάζουν με αισθησιασμό την επιδερμίδα. Η τελική δομή είναι απροσδόκητη και διαχρονική – το άρωμα στην πιο στοιχειώδη μορφή του.

Η συλλεκτική έκδοση του signature αρώματος του οίκου Tiffany & Co.,διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.