Τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν μια εποχή που μοιραζόμαστε ζεστές και δυνατές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Ένα απλό χαμόγελο, μία ζεστή κούπα καφέ, ένα απρόσμενο δώρο είναι αρκετά για να δείξουν μια μικρή κίνηση καλοσύνης. Μόλις ο κύκλος ξεκινήσει, δύσκολα σταματάει. Το να «διαδώσουμε» τη χαρά των εορτών είναι στο χέρι μας και τα Starbucks αποτελούν τον πιο φιλόξενο και γιορτινό προορισμό για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε στιγμές χαράς και καλοσύνης μέσα από μία εορταστική παράδοση, συντροφιά με ένα Χριστουγεννιάτικο ρόφημα, ένα γλυκό ή αλμυρό σνακ και συμβολικά εορταστικά δώρα.

Αυτόν τον Νοέμβριο ας μοιραστούμε τη Χαρά των Χριστουγέννων στα Starbucks με:

  • Εορταστικά ροφήματα φτιαγμένα με τον ενθουσιασμό και τη δεξιοτεχνία των barista των Starbucks σε γιορτινά ποτήρια

Toffee Nut Latte: Η επιτομή της αποκλειστικής Χριστουγεννιάτικης γεύσης των Starbucks. Πάντρεμα πλούσιας βουτυρένιας γεύσης από καραμέλα και έντονες νότες καβουρδισμένων καρυδιών, με espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και έκρηξη καραμελωμένων ξηρών καρπών.

Gingerbread Latte:  Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο ρόφημα που κλείνει όλη τη μαγεία των εορτών σε μια κούπα . Αρμονικό ταίριασμα γεύσης και αρώματος φρεσκοψημένου μελόψωμου με ginger, μαζί με espresso και γάλα στον ατμό, και επικάλυψη από σαντιγί ginger και κομματάκια μπισκότου.

Fudge Hot Chocolate: Ειδικά για τους λάτρεις της σοκολάτας, επιστρέφει η λατρεμένη ζεστή σοκολάτα γάλακτος με σαντιγί και γαρνιτούρα χρυσών σοκολατένιων στολιδιών από λευκή σοκολάτα.

Μπορείτε να τα απολαύσετε και κρύα, καθώς και στην Frappuccino® εκδοχή τους.

Ristretto Bianco μεChristmas Blend Espresso Roast:

Κλασική επιλογή με ένα αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο χαρμάνι – Ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας με μια εορταστική νότα.

  • 1+1 voucher με κάθε αγορά εορταστικών ροφημάτων το διάστημα 9-12/11

Από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά εορταστικών ροφημάτων, τα Starbucks μας προσφέρουν ένα voucher 1+1, ώστε την επόμενη φορά με την αγορά ενός ροφήματος, να απολαύσουμε άλλο ένα ρόφημα δωρεάν. Ιδανική προσφορά για να μοιραστούμε μια κούπα καφέ με όποιον εμείς επιθυμούμε. #ShareTheJoy

  • Prepaid κάρτα Starbucks με ποσό της επιλογής μας και πολλές εκπλήξεις μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™».

Φέτος, η κάρτα Starbucks μοιράζεται μαζί μας διπλή χαρά: με κάθε ενεργοποίηση νέας κάρτας την οποία μπορείτε να την προσφέρετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνετε ένα δωρεάν ρόφημα – ισχύει από 18/12 έως 25/12.

  • Ξεχωριστές ποικιλίες για το σπίτι ή ως δεύτερη επιλογή καφέ στα ροφήματά μας για να προσθέσουν μια νότα Χριστουγέννων στην κούπα σας

Christmas Blend Espresso Roast, με έντονη γεύση, νότες κέδρου και πικάντικο καραμελωμένο τελείωμα.

Christmas Blend, γιορτινός συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική με πολύπλοκη γεύση γεμάτο σώμα και χαμηλή οξύτητα.

Συνδυάζονται με γλυκά με έντονες γεύσεις πορτοκαλιού, κανέλας, γαρύφαλου, τζίντερ και μοσχοκάρυδου.

  • Εορταστικά αξεσουάρ για τον καφέ και το τσάι ιδανικά για Χριστουγεννιάτικα δώρα

Παιχνιδιάρικες κούπες, χρωματιστά θερμός και πολλά άλλα αξεσουάρ μας περιμένουν να εκπλήξουν ευχάριστα όσους επιθυμούμε.

 

     

«Διαδώστε» τη Χαρά των Εορτών… κάθε μέρα με τη βοήθεια των Starbucks!