Την  Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος με την κιθάρα του και η ερμηνεύτρια Γεωργία Κοκορίγκου με το ακορντεόν της, εμφανίζονται για την πρώτη μουσική τους παράσταση μετά το καλοκαίρι στη μουσική σκηνή '' Χίλιες & Δύο Νύχτες''. Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί, Στέφανος Χατζηαναγνώστου στο φλάουτο, Βασίλης Καραμπελόπουλος στα ντραμς και Άκης Κώτας στο μπάσο,  φτιάχνοντας όλοι μαζί ένα εκρηκτικό σύνολο.Θα παρουσιάσουν μέρος από την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους «Λόγια της σιωπής», το δεύτερο επερχόμενο δίσκο «Ξενιτιά», καθώς και ανανεωμένο πρόγραμμα από αγαπημένες διασκευές ενορχηστρωμένες με την δικιά τους μουσική αισθητική.

Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της «4ης Ακρόασης» της «Μικρής Άρκτου». Τον Δεκέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Λόγια της σιωπής» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο του με τον τίτλο «Ξενιτιά».

Η Γεωργία Κοκορίγκου ,απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, έχει  ενασχοληθεί με την εκμάθηση  παραδοσιακών κρουστών, κιθάρας , φωνητικής, ακορντεόν. Συμμετέχει στον δίσκο «Λόγια της σιωπής» του  Γιώργου Μητρογιαννόπουλου ως ερμηνεύτρια και με ένα δικό της τραγούδι το «Apart». Ακόμη,  η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών θα συνεχιστεί και στον επόμενο δίσκο «Ξενιτιά».

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος: φωνή, κιθάρα

Γεωργία Κοκορίγκου: φωνή, ακορντεόν, μεταλόφωνο

Στέφανος Χατζηαναγνώστου: φλάουτο

Άκης Κώτας: μπάσο

Βασίλης Καραμπελόπουλος: ντραμς

 

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου ''Λόγια της σιωπής'':

 

 

 

Ο Δράκος | Γιώργος Μητρογιαννόπουλος

 

 

 

To link της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/events/1470028529745954/?hc_location=ufi

 

Ώρα έναρξης:  10:00μμ

Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα, κρασί ή ρακή)

 

Χίλιες & Δύο Νύχτες

Μουσική σκηνή - Bar - Restaurant

Καραϊσκάκη 10, 10554, Ψυρρή (από Ερμού 104)

2103317293

http://www.1002nyxtes.gr