Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens θα φορέσει ολόσωμες φόρμες και ψεύτικα μουστάκια και θα μεταμορφωθεί σε “Freddie For A Day”, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust και τον αγώνα του κατά του AIDS και του ιού HIV.

Η εκδήλωση “Freddie For A Day”, όπως και τα προηγούμενα 6 χρόνια μεγάλης επιτυχίας, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Hard Rock Cafe, ως μία πρωτοβουλία του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust, το οποίο ενθαρρύνει φίλους και θαυμαστές του θρυλικού Freddie Mercury σε όλο τον κόσμο να ντυθούν όπως αυτός για μια μέρα, τιμώντας την ημέρα των γενεθλίων του!

Για μια μέρα μόνο, οι πελάτες και το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens καλούνται να λάβουν μέρος σε μια μέρα γεμάτη με τη μουσική των Queen και φυσικά…μουστάκια!

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Hard Rock Cafe Athens στις 5 Σεπτεμβρίου θα μπορούν μόνο με 2€ να αγοράσουν ένα συλλεκτικό μουστάκι του Freddie Mercury και να γίνουν κι αυτοί Freddie For A Day!

Με αυτό τον τρόπο θα συνεισφέρουν στο έργο του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του αγώνα καταπολέμησης του AIDS και του ιού HIV. Επιπλέον, σε όλα τα Hard Rock Original Legendary Burgers που θα σερβιριστούν στις 5 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται τοποθετημένο ένα stick με σχήμα το «μουστάκι» του Freddie!