Το χρώμα ενός κραγιόν, η λάμψη ενός lip gloss και οι θρεπτικές ιδιότητες ενός lip balm. To νέο Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα χείλη σας ένταση, λάμψη και απαλότητα. Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει άψογη εμφάνιση στα χείλη της χωρίς συμβιβασμούς! Ανακαλύψτε τις πέντε αποχρώσεις του Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer και αναδείξτε την πιο glamorous πλευρά του εαυτού σας.

Μια καινοτομία για τη γενιά των Social Media

Στη Χρυσή Εποχή του Hollywood, ο Max Factor έγραψε τη δική του ιστορία, με το πρώτο lip gloss που έκανε τα χείλη να δείχνουν πιο ελκυστικά στον φακό.

Σήμερα, στην εποχή των social media, η Max Factor εισάγει μια νέα καινοτομία για να είμαστε όλες selfie-ready ανά πάσα στιγμή· το Colour Elixir Honey Lacquer! Για άψογα χείλη, με μία μόνο εφαρμογή, το Colour Elixir Honey Lacquer διατίθεται σε πέντε εντυπωσιακές αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η Creative Director της Max Factor Pat McGrath αναφέρει: “Kάποτε έμοιαζε ακατόρθωτο και χρονοβόρο να επιτύχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη. Έπρεπε να δημιουργήσουμε μια λεία υφή με ένα ενυδατικό lip balm, έπειτα να επιτύχουμε μια ομοιόμορφη επιφάνεια και να εφαρμόσουμε πούδρα για ένα βινύλ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα. Τώρα, με το Colour Elixir Honey Lacquer, μπορώ να δημιουργήσω το ίδιο αποτέλεσμα στα χείλη μέσα σε λίγα μόλις λεπτά”, συνεχίζει η Pat McGrath. “Τα glossy χείλη χρειάζονται συνεχώς φροντίδα και βελτίωση. Μπορεί το χρώμα να χάσει την έντασή του ή να ξεφύγει πάνω από τη γραμμή των χειλιών σας. Το Colour Elixir Honey Lacquer επιτυγχάνει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε ένα κραγιόν και ένα gloss, προσφέροντας έντονο αποτέλεσμα στα χείλη σας, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ. Είναι ένα έμπιστο, multi-tasking προϊόν”.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης επίσημος Make Up Artist της Max Factor στην Ελλάδα αναφέρει: “Tο Colour Elixir Honey Lacquer μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια για τη δημιουργία βινύλ αποτελέσματος στα χείλη. Παλαιότερα, θα χρειαζόταν να ξεκινήσουμε με ενυδάτωση των χειλιών χρησιμοποιώντας ένα φαρμακευτικό balm, να δουλέψουμε το περίγραμμα και το εσωτερικό των χειλιών με χρώμα και να ολοκληρώσουμε με extra lip gloss. Τώρα με ένα μόνο προϊόν ενώνουμε τρεις διαδικασίες σε μία, εξασφαλίζοντας χρώμα, ένταση, σταθερότητα και λάμψη στα χείλη”.

 

Τρία ακαταμάχητα lip effects σε ένα κραγιόν

To Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer προσφέρει:

  • Έντονο και πλούσιο χρώμα με αίσθηση πολυτέλειας

  • Ιδιαίτερη λάμψη με έμφαση στο χρώμα των χειλιών

  • Ενυδατικά συστατικά που θρέφουν τα χείλη και δίνουν την απαλή αίσθηση

ενός balm

 

Φωτογραφίες