Κάποιες αγάπες διαρκούν περισσότερο από ένα καλοκαίρι, έτσι και φέτος τα οικογενειακά παγωτά Heartmade από την Κρι Κρι είναι και πάλι κοντά μας, με κλασσικές απολαυστικές γεύσεις, αλλά και νέες λαχταριστές επιλογές που κατακτούν την καρδιά μας. Με τις συσκευασίες των 1.5lt αλλά και των 3lt τα Heartmade προσφέρουν στιγμές απόλαυσης που διαρκούν.

Το ιδανικό καλοκαίρι τα έχει όλα, από χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια μέχρι διασκέδαση με την παρέα και φυσικά τα οικογενειακά παγωτά Heartmade από την Κρι Κρι για να απογειώσουν την απόλαυση σε κάθε περίσταση, με μια πλούσια γκάμα από ακαταμάχητες γεύσεις για όλα τα γούστα. Στις κλασσικές αγαπημένες Heartmade γεύσεις Βανίλια, Κακάο, Φράουλα, Φυστίκι, Stracciatella, Σύκο και Αγριοκέρασο, έρχεται να προστεθεί ένας νέος συνδυασμός γεύσεων, Βανίλια, Κακάο, Καραμέλα & Μπανάνα σε συσκευασία 3lt που … λιώνει καρδιές! Η γεμάτη γεύση του κακάο συναντά την βανίλια και την καραμέλα και η απόλαυση κορυφώνεται με το μοναδικό συνδυασμό της αρωματικής μπανάνας.

Με περισσότερα από 63 χρόνια εμπειρία στη δημιουργία απολαυστικών παγωτών, η Κρι Κρι μοιράζεται την αγάπη της για αυτή τη μοναδική απόλαυση προσφέροντας επιπλέον 50% παγωτό δώρο στις συσκευασίες των 1.5lt αλλά και των 3lt – η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις μαζί με τους αγαπημένους σας, σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές, ή καλοκαιρινά πάρτι με φίλους!

Η Κρι Κρι αξιοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και προδιαγραφές ποιότητας για να παράγει με την ίδια αγάπη και με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες τα προϊόντα της για πάνω από 60 χρόνια. Ως η μοναδική ελληνική εταιρία παγωτού με πανελλαδική διανομή, γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι και έχει καταφέρει να κάνει τα κίτρινα ψυγεία σήμα κατατεθέν του πιο δροσιστικού ελληνικού καλοκαιριού.

Αναζητήστε ένα από τα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι και γίνετε μέλος της οικογένειας που από το 1954 γεμίζει τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις με δροσιά και ξέγνοιαστες γευστικές στιγμές αγάπης. Εσείς με ποια Heartmade γεύση θα λιώσετε;

Και επειδή είναι ωραίο να λιώνεις από αγάπη συντροφιά με την Κρι Κρι μοιράσου το μαζί μας #krikri #mykrikri

Παγωτά Κρι Κρι, τα παγωτά της καρδιάς μας!