Και μόνο το άκουσμα του είναι αρκετό για να γεμίσει το μυαλό μας με τις πιο ανέμελες εικόνες! Ο Nescafé Frappé, το απόλυτα καλοκαιρινό και διαχρονικά απολαυστικό ρόφημα καφέ, υποδέχθηκε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους «γέμισε» με καλοκαιρινή διάθεση, λίγο πριν τις διακοπές!

 

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό σκηνικό, oι καλεσμένοι, ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν ένα παγωμένο Nescafé Frappé δίπλα στη θάλασσα και να μάθουν περισσότερα για τη νέα καμπάνια της μάρκας «Nescafé Frappé. 60 καλοκαιριά μας φέρνει κοντά» καθώς και για το λανσάρισμα του νέου αυθεντικού ποτηριού, που έρχεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερη απόλαυση!

 

Με καλοκαιρινή διάθεση, οι καλεσμένοι προετοιμάστηκαν για τις διακοπές, φτιάχνοντας το δικό τους, personalized ψάθινο καπέλο με καλοκαιρινές φράσεις και σχέδια! Ανάμεσα τους, και ο Γιώργος Χρανιώτης που ήπιε τον πρώτο του παγωμένο Nescafé Frappé, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, και μοιράστηκε τη μοναδική στιγμή με τους αγαπημένους του fans στα social media!

 

Εδώ και 60 καλοκαίρια, ο Nescafé Frappé, με ποτήρι του ως εμβληματικό στοιχείο της μάρκας, μας φέρνει κοντά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Φέτος, ο αγαπημένο μας καφές μας προσκαλεί να γεμίσουμε το νέο αυθεντικό του ποτήρι με εικόνες, στιγμές & εμπειρίες από το ελληνικό καλοκαίρι και να μοιραστούμε την απόλαυση με όσους περισσότερους φίλους μπορούμε!

 

#ena_potiri_kalokairia

#nescafefrappe

 

Ακολουθήστε το Nescafé Frappé:

Facebook: @Nescafe.GR

Instagram: @nescafegreece

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σχετικά με το NESCAFÉ:

 

H ιστορία του πιο αγαπημένου καφέ στον κόσμο είναι τόσο πλούσια όσο και η γεύση του. Ήταν το 1930 όταν η κυβέρνηση της Bραζιλίας, προκειμένου να διαφυλάξει την πλεονασματική ποσότητα καφέ που σύλλεξε εκείνη τη χρονιά, πλησίασε τη Nestlé ζητώντας έναν ποιοτικό καφέ που θα μπορούσε να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του και οποίος φυσικά να μπορούσε να καταναλωθεί σε μεταγενέστερη φάση, απλά με την προσθήκη ζεστού νερού. H μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε το χρόνο της. Όμως, οκτώ χρόνια μετά, οι ειδικοί της Nestlé παρουσιάζουν στην Eλβετία τον πρώτο στιγμιαίο καφέ.

 

O Nescafé κάνει το ντεμπούτο του την… Πρωταπριλιά του 1938. Σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, συντροφεύοντας κάθε στιγμή της μέρας μας με το υπέροχο άρωμα και τη μεστή του γεύση.

 

Ένας εργαζόμενος στο περίπτερο της Nestlé στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το 1957, είχε μια ιδέα. Aνακάτεψε στο σέικερ Nescafé Classic με κρύο νερό.

 

H ιδέα… άφρισε και τον «παρασημοφόρησε» με έναν λεκέ στο κοστούμι, χρίζοντάς τον «πατέρα» του Nescafé Frappé. Έκτοτε, το παγωμένο ρόφημα στιγμιαίου καφέ έκανε πολύ δρόμο. Aπό τη γενέτειρά του, Θεσσαλονίκη κατέκτησε με τη δροσιά του όλο τον κόσμο.

 

Mε το καλαμάκι και το σέικερ ως «σήματα κατατεθέντα», απέκτησε το δικό του λεξιλόγιο και το δικό του life style, ταυτίζοντας για πάντα το όνομά του με την ελληνική κουλτούρα.

Φωτογραφίες