Κάθε γυναίκα ψάχνει τρόπους για να είναι κάθε μέρα πιο όμορφη, πιο λαμπερή και πιο νέα! Ιδιαίτερα τώρα που έχει μπει η Άνοιξη για τα καλά, η προσωπική ανάγκη της ανανέωσης κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στο πιεσμένο καθημερινό της πρόγραμμα. Το STREP  Crystal Line, η ολοκληρωμένη σειρά αποτρίχωσης, είναι εδώ για να σας βοηθήσει με μικρά μυστικά που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινή σας διάθεση.

  1. Βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου με καμπαρντίνες και ζακέτες χρωματιστές πάνω από ένα σύνολο και συνδύασε τες με χρωματιστές γόβες.
  2. Κάνε πάντα μασάζ στο πρόσωπο όταν βάζεις κρέμα! Το αίμα έρχεται στην επιφάνεια του δέρματος κι έτσι το πρόσωπό σου δείχνει πιο λαμπερό. 
  3. Χρησιμοποίησε τις ταινίες για το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές Strep Crystal Line που περιέχουν έλαιο καμέλιας και βιταμίνη Ε, συστατικά τα οποία λειτουργούν προστατευτικά στο δέρμα και δεν ξηραίνουν την περιοχή της αποτρίχωσης.
  4. Κάνε μία φορά τον μήνα μάσκα απολέπισης! Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, το μυστικό είναι να ανοίξεις τους πόρους της επιδερμίδας του προσώπου πριν την μάσκα. Τοποθέτησε ένα πανί με χλιαρό ή ζεστό νερό στο πρόσωπό σου και επανάλαβε το 3 φορές.
  5. Προτίμησε ρούχα με ρίγες κάθετες, οριζόντιες, διαγώνιες.. γιατί εκτός του ότι είναι στη μόδα, αναδεικνύουν το σώμα σου και «προσθέτουν» ύψος.
  6. Βγάλε τα ψηλόμεσα σορτς από τη ναφθαλίνη & βάλτα στην καθημερινότητά σου! Μην ξεχάσεις όμως να κάνεις αποτρίχωση με την κρέμα σώματος Strep Crystal Line για άμεσο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
  7. Έχε πάντα εύκαιρο ένα wrap dress ή φούστα, κομμάτια τα οποία κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα
  8. Να θυμάσαι πάντα ότι είναι καλύτερο να αργοπορήσεις 5 λεπτά παρά να εμφανιστείς κάπου απεριποίητη
  9. Φόρεσε το πιο φωτεινό σου χαμόγελο! Είναι το πιο παλιό και παραδοσιακό για να μαγνητίσεις τα βλέμματα των γύρω σου.

 

#StrepSugaring #HomeTreatment