Επειτα από ένα μεγάλο φεστιβαλικό ταξίδι στον κόσμο, το PARK επιστρέφει στη βάση του. Η πολυβραβευμένη ταινία της Σοφίας Εξάρχου ξεκινάει την διαδρομή της στις αθηναϊκές αίθουσες από τις 9 Μαρτίου και τον κινηματογράφο Μικρόκοσμος.

Το Park γυρισμένο σχεδόν εξ' ολοκλήρου στο Ολυμπιακό χωριό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων μιλάει για την Αθήνα 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Μια ταινία για την άνοδο και την πτώση μιας πόλης, που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε, και των ανθρώπων της και ταυτόχρονα μια ιστορία για την ωμή ενέργεια της εφηβείας και τη βία της ενηλικίωσης.

Η υπόθεση: Δέκα χρόνια μετά τους Αγώνες του 2004, μια παρέα αγοριών ζει ανάμεσα στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. Τα αγόρια περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στα ερείπια, στήνοντας παιχνίδια-βίαιες απομιμήσεις των ολυμπιακών αθλημάτων- και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκύλων για να βγάζουν χρήματα. Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο Δημήτρης (17) μαζί με την Άννα (22) - πρώην αθλήτρια- προσπαθούν να ξεφύγουν από το Χωριό με προορισμό τα τουριστικά ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Καθώς οι εξορμήσεις τους συνεχίζονται και τα δυο παδιά εισχωρούν όλο και πιο πολύ στις ζωές των τουριστών, η επιθυμία του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βίαιο τρόπο.

Οι συντελεστές: Σενάριο-Σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κίτσος, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ενούκι Γκβενετάτζε, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Παντελεάκης, Thomas Bo Larsen, Τζούλιο Κατσής, Γκόγκα Τσικλαούρι, Ντάβιντ Σίμτσακ, Μινέλλα Μπαλλή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζεγκίνογλου, Μάριο Τζούτι, Σάββας Μπαλαχαζβίλι, Γιώργος Μοναστηριώτης, Τεό Αγγέλοφ.