Η παράσταση είναι τολμηρή, εκπαιδευτική – ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες– και κυρίως αστεία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ από ό,τι η κωμωδία.

Η Κατερίνα Βρανά, μετά την διάκριση που πήρε ως «Η πιο αστεία Γυναίκα στον Κόσμο» σε διεθνή διαγωνισμό Stand Up Comedy, επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου 104 με έναν και μοναδικό σκοπό: να μας κάνει να σκάσουμε από τα γέλια!

Το φιλόδοξο πρότζεκτ της θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή στις 21:00 με τίτλο «All About Sex» και θα είναι όνομα και πράμα. Μην ανησυχείτε, θα περάσετε τέλεια. Χιλιάδες θεατές που το είδαν πριν από εσάς μπορούν να το βεβαιώσουν. Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική και πάρα πολύ αστεία. Δεν είναι όμως χυδαία, αλλά απλά επεξηγηματική. Η παράσταση έγινε sold out στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης 2016 όπου παίχτηκε και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά κι απέσπασε πολύ καλές κριτικές (Πέντε αστέρια σε Broadway Baby, Three weeks, Everything Theatre, Herald Sun ), στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016 για τρεις παραστάσεις και στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου 2016 για 5 παραστάσεις.

All About Sex

104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι)

Τηλ.: 2103455020