Από το Νοέμβριο του 2016 ένα νέο κατάστημα άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ψυρρή 5 στη στοά.

Στο κατάστημα SheWoods μπορείτε να βρείτε το «διαφορετικό». Πρωτότυπες ιδέες και σχέδια, όλα κατασκευασμένα με μεράκι και έμπνευση.

Κοσμήματα , δώρα, φωτογραφία, διακόσμηση για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο όλα σε πολύ χαμηλές τιμές καθώς το 90% των προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημα κατασκευάζονται από εμάς.

Ποιοί είμαστε

Ακολουθώντας αλλά και εξελίσσοντας την παράδοση του πατέρα μου Αλέξανδρου Γελέ ασχολήθηκα με την τέχνη και την χειροποίητη κατασκευή. Η πολύτιμη βοήθεια του στο τεχνικό κομμάτι με ώθησε στο να εξελίξω τις ιδέες και τα σχέδια μου.

Εκείνος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία σαν σχεδιαστής και στην πορεία σαν χαράκτης. Η πολυετής του πείρα αλλά και οι πολλές εμπειρίες του με βοήθησαν στην εξέλιξη μου καθώς από μικρή έμπαινα στο εργαστήριο του και τον παρακολουθούσα να δουλεύει το μέταλλο αλλά και πολλά άλλα υλικά.

Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα εμπορικά με αυτό ήμουν πολύ μικρή μόλις εννέα χρόνων, στην Κεφαλλονιά, καλοκαίρι. Έφτιαχνα βραχιόλια και τα πουλούσα στην αυλή του παππού μου.

Έτσι σιγά, σιγά μου μπήκε το μικρόβιο του να έχω το δικό μου μαγαζί ή το δικό μου ατελιέ όπου θα παρουσιάζω τα έργα μου, θα δημιουργώ μέσα σ αυτό και θα το αισθάνομαι κι εγώ και όποιος έρχεται οικείο σαν σπίτι. Στην ουσία το SheWoods είναι ένα concept store με κεντρική ιδέα το ξύλο, το χειροποίητο και τα φυσικά υλικά.

Περνώντας μέσα από διάφορα καλλιτεχνικά μονοπάτια σχέδιο, διακόσμηση, ζωγραφική, θέατρο, φωτογραφία, βίντεο τελικά η ιδέα μου ήρθε πριν από δυο χρόνια όταν ανακάλυψα τα ξύλινα κοσμήματα. Αποφάσισα να φτιάξω τα δικά μου κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Τελικά με πολύ δουλειά και μελέτη δημιούργησα το SheWoods, το όνομα προέκυψε από τη λέξη «ξύλο» στα αγγλικά, με μια ιδιότυπη μετατροπή της σε ρήμα και την προσωπική αντωνυμία αυτή (αυτή ξυλοποιεί).

 

Τι προσφέρουμε

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε πολλά σχέδια και ιδιαίτερους χρωματισμούς.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε κατόπιν παραγγελίας οτιδήποτε έχετε φανταστεί σε ξύλο και μέταλλο. Κοσμήματα, πόμολα, φωτιστικά, κλειδωθήκες, ράφια, ρολόγια τοίχου, και άλλα πολλά!!! Κάποια προϊόντα μπορούν να φτιαχτούν και σε ποσότητες χονδρικής για εμπόρους.

Τα σχέδια μου χαρακτηρίζονται από το χρώμα τη γεωμετρία και τη χαρούμενη διάθεση.

Ανανεώνω σχεδόν καθημερινά τη συλλογή μου και προσθέτω συνεχώς αντικείμενα.

Πηγή έμπνευσης για εμένα μπορούν να αποτελέσουν τα πάντα. Ένας άνθρωπος, ένα τραγούδι, μια εικόνα.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες