Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων, είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό, παρακολουθώντας προβολή ταινίας και απολαμβάνοντας μια δυναμική συναυλία!

Η ταινία: Στις 19:30 στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ, θα προβληθεί μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής. Στην ταινία της Sofia Coppola «Χαμένοι στη Μετάφραση», η Charlotte και ο Bob θα γνωριστούν στο εξωτικό Τόκυο και θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις. Το στόρι: Ένας ώριμος κινηματογραφικός star του Χόλυγουντ φτάνει στο Τόκυο για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού. Μια νεαρή απόφοιτος κολεγίου σκοτώνει τον χρόνο της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, συνοδεύοντας τον celebrity φωτογράφο - σύντροφό της. Άυπνοι και οι δύο, θα συναντηθούν στο bar του ξενοδοχείου, θα τραγουδήσουν karaoke, θα φάνε μαζί, θα εξομολογηθούν πράγματα που θα τους φέρουν κοντά, κι ένα πρωί εκείνος θα της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί. Instant classic ρομάντζο για τους teens των ΄00s, η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Coppola τιμήθηκε με το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, υμνώντας τις πιθανότητες της ζωής.

Η συναυλία: Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, τη σκυτάλη θα πάρουν οι The Wedding Singers οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων στο πιο πολύχρωμο πάρτι της πόλης που ξεκινά στις 21.00. Με ένα non-stop mix από διασκευές των ‘90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς τους, προσκαλώντας μας όλους να γιορτάσουμε την αγάπη. Άλλωστε, πού ξέρετε; Μπορεί ο έρωτας να μας περιμένει φέτος τον Φεβρουάριο στο ΚΠΙΣΝ!