Η HERBALIFE, ως ειδική στη διατροφή παρέχει εξειδικευμένη διατροφή  και για την επιδερμίδα με την σειρά HERBALIFE SKIN. Η σειρά εξωτερικής διατροφής HERBALIFE SKIN είναι η λύση  της διατροφής της επιδερμίδας  η οποία εξισορροπεί συστατικά, βότανα και εκχυλίσματα επιστημονικά αποδεδειγμένα  για μια πολυτελή εμπειρία και μια πιο υγιή  και λαμπερή επιδερμίδα κάθε ημέρα. Πιο όμορφη, πιο υγιή, πιο νεανική επιδερμίδα μέσω των συνθέσεων των υφών  και των Άμεσων Αποτελεσμάτων.

Συνθέσεις

Μια μοναδική σύνθεση από Βιταμίνη Β3, αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε, Aloe Vera και άλλα συστατικά βοτάνων που βελτιώνουν  την όψη της επιδερμίδας. H σειρά εξωτερικής διατροφής Herbalife SKIN δεν περιέχει paraben & sulphates και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Υφές

Η σειρά HERBALIFE SKIN περιποιείται την επιδερμίδα  με απαλές, πλούσιες και μεταξένιες υφές, ακτινοβόλα αιθέρια έλαια και φρέσκα, αναζωογονητικά αρώματα. Με τη σειρά Herbalife SKIN μπορείτε να εκπλήσσετε τον εαυτό σας κάθε ημέρα, και όλη μέρα, με την εξαιρετικά πολυτελή εμπειρία χρήσης.

Άμεσα αποτελέσματα

Τα κλινικά ελεγμένα προϊόντα της σειράς HERBALIFE SKIN επιτυγχάνουν μεγίστη καθημερινή  αποτελεσματικότητα  για μια πιο απαλή, πιο λεία,  και πιο λαμπερή επιδερμίδα καθώς και μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η  κλινικά ελεγμένη σειρά  των προϊόντων HERBALIFE SKIN αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους Δερματολόγους και Οφθαλμιάτρους και διαθέτει 11 βασικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας  με περισσότερες από 15 βιταμίνες και βότανα για τον εμπλουτισμό της επιδερμίδας σε συνδυασμό με έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Χωρίς πρόσθετα parabens και sulphates, τα προϊόντα HERBALIFE SKIN συνδυάζουν πλούσιες υφές & μεταξένιο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για ακόμα πιο λαμπερή επιδερμίδα Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα τόνωσης  της επιδερμίδας για  αναζωογόνηση καθώς και κρέμες λείανσης και ορούς παρέχοντας τροφή την  επιδερμίδα σας ,προσφέροντας εξειδικευμένη λύση που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα της χρήσης των προϊόντων Herbalife SKIN είναι ορατά μετά από μόλις 7 ημέρες - με μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτίωση στην απαλότητα, τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

 

Δοκιμάστε τα προϊόντα της σειράς HERBALIFE SKIN και στη δική σας επιδερμίδα.

Η σειρά Herbalife SKIN είναι διαθέσιμη προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife στο www.Herbalife.com.