Ο αγαπημένος σχεδιαστής των γυναικών, ο γοητευτικός Tom Ford, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το «A Single Man», με μια ταινία γεμάτη μυστήριο, τρόμο, μελαγχολία και φυσικά απαράμιλλο στιλ!

Τα Νυκτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals) έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Η ιστορία παρακολουθεί τη Σούζαν, μια κομψή, μοναχική και επιτυχημένη γκαλερίστα, που έχει ωστόσο έναν ψυχρό γάμο που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Σούζαν αρχίζει να διαβάζει τις νύχτες, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί, το χειρόγραφο που της έστειλε ο πρώην άντρας της, συγγραφέας, το οποίο και της αφιερώνει. Είναι μια ανελέητη ιστορία τρόμου, βίας και απώλειας που αλλάζει τη ζωή της.

Πρόκειται για μια ιστορία που φλερτάρει με στοιχεία θρίλερ και πολλές σκοτεινές πλευρές, και φυσικά έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές λόγο της αισθητικής του σκηνοθέτη, τόσο στιλιστικά, όσο και εικαστικά. Φυσικά, τα γυναικεία κοινά γοητεύονται ιδιαιτέρως και από την παρουσία του Jake Gyllenhaal, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δες παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας και ψάξε για αίθουσες…

Πρωταγωνιστούν: Εϊμι Ανταμς, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Σάνον, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Αρμι Χάμερ, Λόρα Λίνεϊ