Η ξεχωριστή τραγουδίστρια επέστρεψε μετά από λίγους μήνες αποχής! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της νέας γενιάς. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με συναισθήματα, στιγμές γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε.

Με βάση τη φωνή αυτή λοιπόν, δημιούργησε ένα νέο μουσικό πρόγραμμα για τον φετινό χειμώνα, μια διαφορετική παράσταση, και ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της από την Θεσσαλονίκη, μέχρι να κατέβει στην συνέχεια στην Αθήνα και να περιοδεύσει στην συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τίτλος του live της, «Χωρίς Εξηγήσεις»! Εκεί, πειραματίζεται επί σκηνής με τους μουσικούς της, παρουσιάζει νέα τραγούδια, αγαπημένα κομμάτια από τις προσωπικές της δουλειές αλλά και ξεχωριστές μουσικές επιλογές από όλο το φάσμα της μουσικής. Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις είναι ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας, ενώ τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα και κρουστά), Παρασκευάς Κίτσος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο), Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας (ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα, κρουστά και πιάνο), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα), Bαχάν Γκαλστιάν (κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά).

 

FIX FACTORY OF SOUND - Θεσσαλονίκη

Για όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου στις 22:30