Αγαπάς πραγματικά το rock ‘n roll; Σου αρέσει να χορεύεις με vintage μελωδίες; Κρύβεις στην ντουλάπα σου πολλές παγιέτες; Αναρωτιέσαι τι συνέβαινε στις ντίσκο και τις pub του ’60 και του ’80; Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Elvis ζει;

Τότε αυτό το πάρτι θα σε δικαιώσει! Αυτό το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, ο Elvis Presley – ένας από τους καλλιτέχνες που άλλαξε για πάντα την παγκόσμια μουσική σκηνή – θα γιόρταζε τα 82α γενέθλια του. Επειδή όμως ο ίδιος αποφάσισε να φύγει νωρίς από τη ζωή, μπορούμε να τα γιορτάσουμε εμείς για λογαριασμό του με ένα πάρτι αφιερωμένο στον βασιλιά του Rock 'N' Roll.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Έλβις παραμένει καλλιτέχνης-θρύλος, έχοντας στην κατοχή του τεράστια ρεκόρ και τραγούδια που ακούμε συνεχώς μέχρι και σήμερα. Για τον λόγο αυτό, η ιστορική σκηνή της Αρχιτεκτονικής (Ελασιδών 6, Γκάζι), ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα από τους D.K. & The Band, για πρώτη φορά σε EXTENDED σύνθεση, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη, από το ξεκίνημα της καριέρας του το 1954 στην θρυλική Sun Records, μέχρι και το τέλος της ζωής του στις 16 Αυγούστου 1977. Η είσοδος θα κοστίζει 7€ με ποτό και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 23:00.