Μετά το άφθονο γκλίτερ των γιορτών, τα έντονα μάτια, τα κατακόκκινα χείλη και την είσοδο στο 2017, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σ' αυτές τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά και θα χαρίσουν στο μακιγιάζ μας τόσο τη λάμψη που χρειάζεται, όσο και το επίκαιρο στοιχείο. Ποιες είναι αυτές οι beauty τάσεις;

1. Έντονα χείλη. Και ξέρεις αυτό τι σημαίνει ε, ότι το υπόλοιπο μακιγιάζ θα κινηθεί σε πιο ουδέτερους τόνους, έτσι ώστε να έρθει η τέλεια ισορροπία. Μοντέρνο και γοητευτικό, αυτό το makeup trend θα σε σώσει εκείνες τις ημέρες που δεν έχεις καν χρόνο για να ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου.

2. Ανοιχτόχρωμο blush. Γνωστή και ως τεχνική "draping", στηρίζεται στο ρουζ για να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Επίλεξε ανάμεσα σε ροζ αποχρώσεις και το παιχνιδιάρικο κοραλί, για να δώσεις στα ζυγωματικά σου τη λάμψη που χρειάζονται.

3. Που πας χωρίς smoky eye; Καιρός να προσπεράσουμε τις αποχρώσεις του γκρι και να δοκιμάσουμε ακόμη και το μπλε ή πράσινο liner - γιατί όχι; Ειδικά αν ταιριάζει ιδανικά και με την απόχρωση των ματιών σου.

4. Μεταλλικά νύχια. Λείες επιφάνειες που δίνουν την αίσθηση του καθρέφτη, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου μανικιούρ για το 2017. Πέρα από αυτό όμως, μια ακόμη τάση είναι τα νύχια που έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χρώμα με το κραγιόν ή το eyeliner σου. Διαλέγεις και παίρνεις!

5. Πλεξίδα που καταλήγει σε κότσο. Όχι ότι δε μας αρέσει πια ο κλασικός κότσος, όλα κι όλα, αλλά αυτό εδώ το χτένισμα είναι ακόμη πιο θηλυκό μιας και αφήνει τα μαλλιά ελεύθερα, να πέφτουν στους ώμους σου.

6. Όπως και τα φυσικά (σου) μαλλιά, χωρίς να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ισιώνοντας τα. Ναι, αυτή η χρονιά δεν προτιμάει τα ισιωτικά και όλα αυτά τα εργαλεία styling - επιτέλους, τα μαλλιά μας θα πάρουν τα πάνω τους, παιδιά.

xx