Το Little Kook μας έχει συνεπάρει και μας έχει μεταφέρει σε ένα παραμυθένιο κόσμο όπου όλα είναι λαμπερά, γιορτινά και υπέροχα! Πρόκειται για το θεματικό καφέ/ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας, στην γειτονιά του Ψυρρή (Καραϊσκάκη 17), το οποίο έγινε talk of the town από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Ο λόγος; Η γενναιόδωρη, εντυπωσιακή και πολύ πλούσια διακόσμησή του.

 Ο χώρος αλλάζει εικόνα και ύφος ανάλογα με την εποχή. Τον τελευταίο μήνα έχει μεταμορφωθεί στο βασίλειο των Χριστουγέννων. Δεν υπάρχει επιφάνεια που να μην καλύπτεται από λαμπερά φωτάκια! Τα στολισμένα δέντρα, οι αμέτρητοι Άι Βασίλιδες, το χιόνι, τα γκλίτερ, οι παιδικοί ήρωες τριγύρω, οι αντίκες, το αναμμένο τζάκι, τα σουρεαλιστικά διακοσμητικά στοιχεία και τα αμέτρητα στολίδια που θες να κλέψεις σπίτι σου, δεν σου θυμίζουν με τίποτα όσα συμβαίνουν έξω από το μαγικό περιβάλλον που βρίσκεσαι. Γι αυτό και η αναμονή για να απολαύσεις τον καφέ ή το γλυκό σου, είναι κάτι παραπάνω από 30 λεπτά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Για την ιστορία, ο Little Kook είναι ένα ‘’ξωτικό’’ που ήρθε στην καρδιά της Αθήνας με στόχο να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας και να μας βάλει σε έναν μαγικό κόσμο. Επειδή όμως αυτή τη περίοδο λείπει για δουλειές, άφησε στο πόδι του τα ξωτικά του Άι Βασίλη. Γι αυτό και όλο το προσωπικό του χώρου είναι κατάλληλα ενδεδυμένο…