Η Αθήνα μπορεί να είναι πολυπολιτισμική, φιλόξενοι και ανοιχτή προς όλους πόλη! Και επειδή οι γειτονιές του κέντρου πλημμυρίζουν από ανθρώπους που έρχονται από κάθε γωνιά της γης, το Ρομάντσο αποφάσισε να γιορτάσει και φέτος τα Χριστούγεννα με ένα πολυποίκιλο event για να μάθουμε πως δε γιορτάζουν τα Χριστούγεννα άλλες χώρες και φυλές του κόσμου, και τι τελικά γιορτάζουν…

Το 2ο We Take the Streets, θα πραγματοποιήσει ένα γιορτινό bazaar την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, φέρνοντας κοντά όλες τις γωνιές του κόσμου μέσα από γεύσεις, μουσική, χρώματα και αρώματα. Οι δρόμοι του κέντρου γύρω από τον χώρο, γεμίζουν με φαγητά που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, παραδοσιακές φορεσιές που δεν έχεις ξαναδεί, πολύχρωμα υφάσματα, χειροποίητες δημιουργίες, αραβική καλλιγραφία, hand henna και επιτόπια mini κομμωτήρια, δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό γλέντι στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας των ημερών.

Τη μουσική αναλαμβάνουν οι DJ Magi, Djj Paco, Terra Exotica, Katerina Karali, και The Uniques, με sets γεμάτα αφρικάνικο groove και ψυχεδέλειες για να χορέψουμε σε ethnic vibes. Όλα αυτά καθιστούν το bazaar αυτό μοναδικό και σίγουρα πιο διασκεδαστικό από τα ψώνια τελευταίας στιγμής!

*Καθ' όλη τη διάρκεια του bazaar στο χώρο θα συλλέγονται πλαστικά καπάκια από μπουκάλια και τρόφιμα σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

*Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου @ BIOS Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5)