Οι ίδιοι λένε για αυτούς: «...ερχόμαστε κοντά, γελάμε και μαθαίνουμε να χορεύουμε bachata, salsa, rumba, cha-cha-cha, merenque, reggaeton, mambo, samba και tango»! Έτσι αυτοπαρουσιάζεται η ομάδα χορού Rainbow Dancers, που ως πολύχρωμη και φωτεινή δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει με τον δικό της τρόπο τον ερχομό των Χριστουγέννων...

Αν λοιπόν αγαπάς την λάτιν μουσική και τους λάτιν χορούς, αυτό είναι το ιδανικό πάρτι για σένα. Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 22:00 ο Μεξικανός στο Γκάζι (Ιάκχου 8, μετρό Κεραμεικός) σε περιμένει σε χριστουγεννιάτικο mood με εξωτικούς ήχους, αυθεντικά κοκτέιλ μαργαρίτας και σαγκρία σε εκπληκτικές τιμές αλλά και πολλά δωράκια-έκπληξη για όλους! Ο Dj θα επιλέξει τις πιο αγαπημένες λάτιν επιτυχίες και το κέφι θα είναι κάτι παραπάνω από ανεβασμένο, καθώς θα έχεις μια καλή ευκαιρία να μάθεις τα σωστά βήματα των αγαπημένων σου χορών και να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί.

Οι Rainbow Dancers παραδίδουν μαθήματα καθημερινά στο Μοναστηράκι, στην οδό Αγάθωνος 6 & Βύσσης. Τηλέφωνο συμμετοχής 6984265175. Κόστος συμμετοχής, 3 ευρώ ανά μάθημα.