Κάπου ανάμεσα στις εξόδους με τις φίλες σου και στο πάρτι του γραφείου, στην έξοδο της Πρωτοχρονιάς και του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, θα βρεθείς να αναρωτιέσαι για το τι να φορέσεις και τι να ΜΗ φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Ένα πράγμα θα σου πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου, σε κάτι τέτοιες περιστάσεις που τα φλας δεν παύουν να αστράφτουν και οι σέλφι βγαίνουν 10 - 10, δε σε παίρνει να κάνεις πειράματα με τα ρούχα/το σώμα/τα μαλλιά σου. Γι' αυτό απόφυγε:

1. Οτιδήποτε πολύ κοντό. Θα έχεις το μυαλό σου μη φανεί τίποτα που δεν πρέπει ή το να διασκεδάσεις με την καρδιά σου; Ψηφίζω το δεύτερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για xmas party gif

2. Η' πολύ στενό. Για το ίδιο ακριβώς λόγο. Θέλεις να ρουφιέσαι σε κάθε λήψη ή όταν έρχεται να σου μιλήσει ο γλυκούλης ξάδερφος της φίλης σου; Καμία μας δεν το θέλει αυτό.

3. Η' με μεγάλο ντεκολτέ. Ξέρεις, στον απολογισμό του πάρτι θα πουν ότι ντύθηκες προκλητικά κι όχι κομψά κι αυτό είναι κάτι ακόμη που ΔΕ θέλουμε.

4. Κοσμήματα που κάνουν θόρυβο. Και ειδοποιούν ότι έρχεσαι, πριν καν στρίψεις στο στενό που γίνεται το πάρτι. Άσε γι' άλλη φορά μεγάλους και φορτωμένους κρίκους ή τα πολλά μεταλλικά βραχιόλια - ναι, όσο ωραία κι αν είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για xmas party gif

5. Κόκκινο και πράσινο στο ίδιο ντύσιμο. Εκτός κι αν έχεις σκοπό να ντυθείς Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίδι. Αν είναι αυτό το θέμα του ντυσίματος σου, τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις εξαρχής κατανοητό σε όλους.

6. Οτιδήποτε εκτός τόπου και χρόνου. Σαν να λέμε τη φόρμα σου ή ένα απλό κολάν ή το τοπ του γυμναστηρίου ή το φόρεμα που λιώνεις κάθε καλοκαίρι με ένα ζιβάγκο από μέσα. Όχι δεν είναι υπερβολή, απλά έχουν δει ΤΟΣΑ τα μάτια μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για xmas party gif

7. Η' κάτι σουέντ ή μεταξένιο. Ξέρεις ότι θα πέσει κρασί πάνω σου από τα πρώτα 10 λεπτά, έλα, όλοι το ξέρουμε αυτό.

8. Τα ρούχα που φοράς κάθε μέρα. Κατανοώ τον παράγοντα άνεση (και τον λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου) αλλά αν πρόκειται για μια γιορτινή ξεχωριστή περίσταση έχεις στ' αλήθεια την ευκαιρία να φορέσεις κάτι ξεχωριστό που θα σε βγάλει από την καθημερινότητα σου, just do it!

Σχετική εικόνα

9. Παπούτσια που δεν είναι άνετα για χορό. Κι αν επιμένεις ντε και καλά να φορέσεις δωδεκάποντες γόβες, βεβαιώσου ότι θα πάρεις μαζί κι ένα ζευγάρι φλατ για να αλλάξεις όταν τα πόδια σου δε θα σε κρατάνε άλλο (αλλά θα θέλεις να χορέψεις για 2-3 ώρες ακόμη).

Have fun!

xx