Η μόδα της δεκαετίας που ύμνησε τη θηλυκότητα αλλά και το δυναμισμό όλο λίγες επιστρέφει και μάς καλεί να ντυθούμε με παντελόνια-καμπάνα, καπέλα και floral φορέματα, σαν σύγχρονες gruppies στο Woodstock. Να το χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις το '70s style!

Παντελόνι καμπάνα

Το κομμάτι που αποτελεί απλά τον ορισμό του '70s style! Εκτός από το ότι σου προσθέτει έναν rendy αέρα, κάνει και τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά αφού είναι ψηλόμεσο και επιπλέον συνδυάζεται τέλεια με πλατφόρμες και ή ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Καπέλο

Τα καπέλα με μεγάλο μαλακό γείσο αυτά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends των '70s και φυσικά έκαναν την επιστροφή τους στη μόδα, μαζί με το στυλ της συγκεκριμένης δεκαετίας. Εάν ωστόσο σου φαίνεται υπερβολικά εκκεντρικό για σένα, μπορείς να φορέσεις ένα (πιο λιτό) fedora hat.

Φόρεμα σε χυτή γραμμή

Με μήκος που φτάνει στη μέση της γάμπας ή εντελώς μάξι, ντεκολτέ σε σχήμα V, μονόχρωμο ή με floral '70s prints, τα φορέματα αυτά είναι ιδιαίτερα θηλυκά. Ένα τέτοιο κομμάτι αρκεί για να υιοθετήσεις το λουκ της συγκεκριμένης δεκαετίας (αρκεί να το συνδυάσεις με το σωστό χτένισμα και το σωστό ζευγάρι γυαλιά -βλ. παρακάτω)

Chunky τακούνια

Τα παπούτσια με «χοντροκομμένα» τακούνια είναι ό,τι πιο hot τόσο στα '70s όσο και σήμερα! Extra bonus: είναι πολύ πιο αναπαυτικά από τις γόβες-στιλέτο, ακόμα κι όταν φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη!

Ολόσωμη φόρμα

Το ρούχο που μεσουράνησε στις πίστες του Studio 54 έχει ήδη κάνει δυναμικό comeback από το περσινό καλοκαίρι. Φυσικά, φοράμε ολόσωμες φόρμες και το χειμώνα!

Χωρίστρα στη μέση

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξεις να φορέσεις, τα μαλλιά σου θα παίξουν πολύ σημνατικό ρόλο στο αν θα καταφέρεις τελικά να ενσαρκώσεις με επιτυχία το στυλ των '70s. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι μια χωρίστρα στη μέση, σε ημίμακρα ή μακριά μαλλιά, με ή χωρίς φράντζες. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: φρόντισε να μην το ισιώσεις εντελώς αλλά να τα αφήσεις να κάνουν χαλαρούς κυματισμούς και να δείχνουν κάπως «ατημέλητα».

Oversized γυαλιά ηλιίου

Στρογγυλά ή τετράγωνα, θα σου δώσουν στη στιγμή το στυλ μιας seventies ντίβας.