Κάθε Τετάρτη σε περιμένει ένα χαρούμενο μουσικό πάρτι στο Μεταξουργείο!

Πρόκειται για το Αμπαζούρ, μια ραδιοφωνική εκπομπή που φεύγει από τα όρια των ερτζιανών, μεταμορφώνεται σε καμπαρέ, μπερδεύει μουσικά είδη και εποχές και μας αφηγείται τις γλυκόπικρες ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό. Κάπως έτσι, η Μουσικοθεατρική σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς φιλοξενεί αυτό το ξεχωριστό burlesque musical, την δράση του οποίου αναλαμβάνει η θεατρική και μουσική ομάδα Στενός Κορσές! Το κέφι όμως απογειώνουν οι μοναδικοί τους καλεσμένοι.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου μαζί με την ομάδα θα ανέβει στη σκηνή  ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης για να ‘’αποσυντονίσουν’’ με την τρέλα τους τόσο τους ηθοποιούς όσο και τους θεατές. Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η σκηνή θα πάρει φωτιά με τον Toni Sfino και τους Sofita και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Άννη Θεοχάρη, η Έλσα Λουμπαρδιά και η  Έλια Ζαχαριουδάκη. Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Νίκος Σολ (βιολί, μπαγλαμάς) και Ευθύμης Κούρτης (πιάνο). Τα πρωτότυπα κείμενα, η σκηνοθεσία και τα ρούχα, είναι εμπνευσμένα από την ομάδα! Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη στις 20:30 στη Μουσική Σκηνή Αθηναΐς (Καστορίας 34-36, μετρό Κεραμεικός).