Δεν ξέρουμε τι κάνει στα προσωπικά της, αν χωρίζεις αν δεν χωρίζει, και ούτε που μας νοιάζει, αν με ρωτάς, αλλά για τα επαγγελματικά της το 2014 ήταν by far καλύτερο από ό,τι θα μπορούσε να ονειρευτεί. Χάρη στην πολύ πετυχημένη περιοδεία της, η Beyonce πρόσθεσε μόλις (!) 115 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της και αναδείχντηκε η γυναίκα με τα μεγαλύτερα έσοδα στη μουσική βιομηχανία, από το περιοδικό Forbes. 

Στη δεύτερη θέση η Taylor Swift με έσοδα 64 εκατομμυρίων δολαρίων που είναι τα περισσότερο που έχει εισπράξει στη μέχρι στιγμής καριέρα της. Απ' ό,τι φαίνεται μάλιστα το 2015 θα έχει να δηλώσει στην εφορία ακόμα περισσότερα, αφού το νέο άλμπουμ της "1989" πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα τς κυκλοφορίας του, πριν από λίγες μέρες!

Ακολουθεί η Pink με έσοδα 52 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία βέβαια δεν κέρδισε από τον καναπέ του σπιτιού της αλλά κάνοντας περιοδεία σε 85 διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο. 

Στην τέταρτη θέση η Rihanna με 48 εκατομμύρια δολάρια! Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 26 ετών!

Την πεντάδα συμπληρώνει η Katy Perry με 40 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αμοιβή της για συναυλίες, συμμετοχή σε διαφημιστικά σποτ εταιρείων όπως η Cover Girl, τις πωλήσεις του αρώματός της Killer Queen και τις εμφανίσεις της σε ιδιωτικά events. 

Μπράβο, κορίτσια... Σε καλή μεριά!