Εκτός από την καριέρα της στο τραγούδι και τον κινηματογράφο, η Jennifer Lopez διεκδικεί πλέον και μια θέση ανάμεσα στους διάσημους συγγραφείς μετά την κυκλοφορία τους βιβλίου της με τίτλο True Love, το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ την περασμένη Τρίτη, 4 Νοεμβρίου.

Οι μεγάλοι fan της το διάβασαν ήδη και διαπίστωσαν ότι παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί, βγαίνει, παντρεύεται, ταξιδεύει με μια κάμερα πάνω από το κεφάλι της, υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν ξέραμε γι’ αυτήν, όπως:

·         Το πρώτο πράγμα που της είπε ο Marc Anthony όταν γνωρίστηκαν ήταν «μια μέσα θα σε παντρευτώ». Αν φανταστείς ότι αυτό συνέβη το 1998 διαπιστώνεις ότι ο Marc διαθέτει τη λεγόμενη «έκτη αίσθηση». Το όραμά του βγήκε αληθινό το 2004, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, αλλά δεν κράτησε πολύ καθώς χώρισαν το 2011.

·         Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της είναι ο Steven Spielberg is. Η ίδια περιγράφει στο βιβλίο της πως όταν ήταν κριτής για πρώτη χρονιά στο τηλεοπτικό σόου ταλέντων «American Idol» ο διάσημος σκηνοθέτης την προσέγγισε κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ για να της πει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν χάνουν επεισόδιο.

·         Έχει πει περισσότερα από 60 τραγούδια που έχουν στον τίτλο τη λέξη «αγάπη» (ούτε η Μαρινέλα δεν έχει πει τόσα). Μερικά μόνο είναι τα “If You Had My Love,” “Could This Be Love,” “No Me Ames” “Love Don’t Cost A Thing” “I Need Love” “I, Love’ “Baby I Love U!,” “Loving You,” κ.λπ. κ.λπ.

·         Η μαμά της κάποτε σημάδεψε κι έριξε σε παπαράτσι με… νεροπίστολο. Βρισκόταν μαζί με την κόρη και τα εγγόνια της σε ένα πάρκο στο Παρίσι όταν βρέθηκαν μπροστά της οι φωτογράφοι. Τότε, πήρε ένα από τα νεροπίστολα με τα οποία έπαιζαν τα παιδιά και τους ψέκασε με νερό!

·         Την περίοδο που περνούσε τη διαδικασία του διαζυγίου με τον Marc Anthony είδε την ταινία της Nancy Meyers «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» τουλάχιστον 10 φορές. «Ευχαριστώ το Θεό για τη Nancy», γράφει, «γιατί με το όραμά της κατάφερα να επιβιώσω πολλά δύσκολα βράδια».  

·         Το 2008 πήρε μέρος σε αγώνες τρίαθλου! «Είχα ξανατρέξει όταν ήμουν 12, αλλά καμία σχέση με τρίαθλο», περιγράφει. «Το πρωί του αγώνα, βρισκόμουν περικυκλωμένη από χιλιάδες παπαράτσι και έπρεπε να βουτήξω στον ωκεανό. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα. Τελικά, κατάφερε και ολοκλήρωσε το αγώνισμα (που περιλάμβανε 800 μέτρα κολύμπι, 29 χιλιόμετρα ποδήλατο και 6,5 χιλιόμετρα τρέξιμο σε 2 ώρες, 23 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.

jlocome