Επικεντρωμένο στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, το Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζει να παράγει, να διοργανώνει και να παρουσιάζει ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα υποστηρίζοντας κάθε νέο που θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του!

Για άλλη μια χρονιά, η ομάδα της Στέγης σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, διοργανώνει καλλιτεχνικά και πρακτικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, μεμονωμένους επισκέπτες, σχολικές ομάδες και κοινωνικούς φορείς. Έτσι, συνεχίζει το έργο του Ιδρύματος που ξεκίνησε το 1975 και μας δίνει εξαιρετικές αφορμές για να ανακαλύψουμε τα κρυφά μας ταλέντα, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να δραστηριοποιηθούμε στην πιο σημαντική και παραγωγική ηλιακή φάση του ανθρώπου.

Εκτός από τα προγράμματα εντός των τειχών, η Στέγη εξορμά και πάλι στην πόλη! Πηγαίνει σε σχολεία, σε γειτονιές της Αθήνας και της Περιφέρειας, με δράσεις που συναρπάζουν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Πειραματίζεται με τις νέες τεχνολογίες και τα νέα μέσα. Μας βοηθά να ξαναγνωρίσουμε την παράδοση και να έρθουμε σε επαφή με τη σύγχρονη δημιουργία. Στόχος;  Η επικοινωνία, η σύνδεση, η συμμετοχή. Στη Στέγη, στη γειτονιά, στην πόλη.

Με μηνιαίους κύκλους σεμιναρίων και εργαστήρια, συνδέεται με τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε μεθόδους και δρόμους που καθιστούν την εκπαίδευση, συνώνυμο της παιδείας. Τα προγράμματα που μπορείς να ακολουθήσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (προ-εφηβικά, εφηβικά, μετά-εφηβικά και ενηλίκων) και αφορούν τον Κινηματογράφο, το Θέατρο, τον Χορό, την Μουσική, τα Εικαστικά, τις Νέες Τεχνολογίες αλλά και άλλα Διαθεματικά Projects που μπορείς να βρεις www.sgt.gr! Ακόμη για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μπορείς να καλέσεις στο 213 0178000 ή να επικοινωνήσεις μέσω e-mail στο education@sgt.gr της Στέγης (Συγγρού 107, μετρό Συγγρού-Φιξ).