Τα πουλόβερ είναι μια τέλεια επιλογή όταν: α) δεν έχεις κάτι άλλο να φορέσεις, β) κάνει πάρα πολύ κρύο, γ) θες να βάλεις σαν τρελή το αγαπημένο σου τζιν, δ) ετοιμάζεσαι για μια μονότονη μέρα στο γραφείο και θέλεις κάτι για να σου φτιάξει τη διάθεση, ε) όλα τα παραπάνω ΜΑΖΙ. Το μόνο που σου μένει τώρα είναι να μάθεις τις τάσεις της εποχής!

1. Με ζώνη στη μέση. Μπορεί να τα αγαπάμε τα πουλόβερ γενικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μας κολακεύουν κιόλας. Η λύση σ' αυτό είναι η ζώνη, που τονίζει τον κορμό σου τόσο όσο πρέπει και αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου.

2. Ο ένας ώμος έξω. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αυτό το στιλ τιμήθηκε αρκετά (εντάξει, λογικό), το ίδιο θα συμβεί όμως κι αυτό το χειμώνα. Δηλαδή, και που κάνει κρύο τι σημαίνει; Ότι ο ώμος θα μείνει μέσα; ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

3. Το χρώμα της κολοκύθας. Στα ροφήματα, στο τραπέζι, στα μαλλιά, στα ρούχα, αυτό το χρώμα κυριαρχεί όποιο χώρο του αφήσεις, σε κάθε πλευρά της ζωής σου. Αυτή την εποχή, μας αρέσει ένα τσικ παραπάνω και εκτοπίζει κάθε άλλη απόχρωση της χρωματικής παλέτας.

4. Συνδυασμός υφασμάτων. Και ποιος είπε ότι το βελούδο δεν πάει με το βαμβακερό κι αυτά τα δυο patters στο ίδιο ρούχο; Από τη μια το βελούδο περνάει έτσι κι αλλιώς τις μεγάλες του δόξες φέτος, από την άλλη, ένα τέτοιο πουλόβερ είναι ό,τι καλύτερο έχεις φορέσει. Έτσι απλά.

5. Μαρινιέρα στο πιο μοντέρνο. Εδώ, οι ρίγες είναι ακανόνιστες, όπου λάχει, άλλη μόνη της κι άλλες πολλές μαζί. Κι αυτό είναι ΤΟΣΟ στη μόδα και μας αρέσει - τι εννοείς δεν το είχες πάρει χαμπάρι ακόμη;

6. Λίγο ρετρό για το τέλος. Σου θυμίζει κάτι από το παρελθόν, σου προκαλεί νοσταλγία, σε κάνει να θέλεις να χουχουλιάσεις. ΝΑΙ κι αυτή την αίσθηση τη θέλουμε στο φετινό χειμώνα.

xx