Τα παιδιά και οι έφηβοι δεν έχουν δικαίωμα στο γέλιο; Αυτοί κι αν έχουν!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια stand up comedy παράσταση, φιλοδοξεί να κάνει να γελάσουν όχι μόνο τους μεγάλους, αλλά και τους μικρότερους λάτρεις του είδους. Το αγαπημένο είδος θεατρικής κωμωδίας με φανατικούς θαυμαστές, απευθύνεται για πρώτη φορά σε παιδιά και νεανικά κοινά, με τον μετρ του είδους Γιώργο Χατζηπαύλου να μπαίνει στον κόσμο τους με στόχο να τα κάνει να γελάσουν με την καρδιά τους. Και αυτό, γιατί όπως λέει ο ίδιος «..αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας»!

 Οι μικροί θεατές λοιπόν, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι, τις σπουδές και το μέλλον τους. Φυσικά, εξίσου καλά περνούν και οι μεγαλύτεροι, αφού η κριτική ματιά του Χατζηπαύλου δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους!

Το Comedy Club όπως είναι ο τίτλος της παράστασης, έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη και από 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 θα μας περιμένει στην Αθήνα, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, μετρό Κεραμεικός).