Το βελούδο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και το μόνο μας μέλημα τώρα είναι πως θα το ενσωματώσουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο. Μπορεί στο μυαλό μας να έχει ταυτιστεί με επίσημα τραπέζια, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, φαγητό με την οικογένεια στο σπίτι της θείας και τα σχετικά, κι όμως, πρόκειται για ένα ύφασμα που είναι εξίσου ικανό να μπει δυναμικά στο πιο casual outfit και να μη δείχνει ΚΑΘΟΛΟΥ περίεργο! Ίσα ίσα, που κυριαρχεί ανάμεσα στα υφάσματα που "μάχονται" για την πρωτιά στις τάσεις της σεζόν και όσον αφορά στο πρωινό/χαλαρό ντύσιμο.

1. Blazer & τζιν φούστα. Αντί για το κλασικό δερμάτινο μπουφάν σου, μπορείς να κάνεις την αλλαγή και να φορέσεις ένα βελούδινο blazer σε έντονο χρώμα, όπως βουργουνδί ή κυπαρισσί.

2. Φόρεμα & style militaire. Το βελούδινο φόρεμα - όσο κι αν δεν το περίμενες - μπορεί να ταιριάξει τέλεια με το στρατιωτικό σου πανωφόρι και τα αγαπημένα σου λευκά sneakers. Έτσι, δημιουργείς ένα casual ντύσιμο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

3. Ακόμη και στην μπότα. Το velvet ankle boot trend - σίγουρα - σε προκαλεί να το δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν. Μπορείς να συνδυάσεις το βελουτέ κοντό μποτάκι σου με μίνι φούστα και να παραλείψεις - αν το αντέχεις φυσικά - το καλσόν΄ή απλά να φορέσεις ένα στο χρώμα του δέρματος. Επίσης, μιας και μπαίνεις στον κόπο να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend, τόλμησε να επιλέξεις έντονα κι εντυπωσιακά χρώματα!

4. Σε τσάντα. Η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις με όλο αυτό το velvet trend που επικρατεί. Αν προτιμάς να επενδύσεις σε αξεσουάρ, παρά σε ρούχα, σίγουρα η velvet bag είναι μια πολύ καλή λύση για να έχεις το velvet στοιχείο με ακόμη περισσότερους συνδυασμούς. Τι χρώμα να επιλέξεις; Το πιο έντονο φυσικά!

5. Ένα ακόμη φόρεμα, πιο loose. Ειδικά, αν επιλέξεις ένα απρόσμενο και καθόλου συνηθισμένο χρώμα, το πιθανότερο είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την τόλμη σου. Βέβαια, ένα τέτοιο φόρεμα, φτάνει και περισσεύει από την άποψη του velvet trend, οπότε όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρούχα σου μπορούν να είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από βελούδινα - προτείνω το δέρμα πάντως αν με ρωτάς.

xx