Η mother monster άλλαξε και δεν θα σου θυμίζει τίποτα πάνω της την παλιά περσόνα που είχε υιοθετήσει στις εμφανίσεις της. Φυσικά παραμένει ακόμη εκκεντρική και έχοντας ακόμη μια… γενναία δόση τρέλας πάνω της, κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και μας εντυπωσιάζει!

Η 30χρονη αμερικανίδα σούπερ σταρ, μετά από μια πολύ έντονη 8ετία που απασχολεί τα media και τον χώρο της μουσικής, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το στιλ της αλλά και την μουσική της, παρουσιάζοντάς μια πιο καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού της. Στο νέο της project, το Joanne (πρόκειται για την 5η ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά που κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου) αποχωρίστηκε την extravaganza εικόνα του παρελθόντος και εμφανίζεται πλέον με μια πιο punk/rock διάθεση και country στοιχεία τόσο στο στιλ όσο και στην μουσική της. Δείχνοντας πιο cool από ποτέ, η Gaga πλέον φοράει στενά και πολύ κοντά tops, εφαρμοστά τζιν ή μεταλλιζέ σορτσάκια, αξεσουάρ όπως καπέλα ή γυαλιά οράσεως και φυσικά, πανύψηλα παπούτσια.

Το Perfect Illusion που είναι το νέο της hit μετράει σχεδόν 40 εκατομμύρια views στο Youtube, ενώ θερμή υποδοχή έχουν και τα singles A-YO και Million Reasons (δες παρακάτω ένα video από πρόσφατη εμφάνισή της στην αμερικανική τηλεόραση όπου ερμηνεύει το συγκεκριμένο κομμάτι). Στα πλαίσια της προώθησης της νέας της δουλειάς, η Lady Gaga εμφανίστηκε unplugged σε μικρά συνοικιακά κλαμπ της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, θέλοντας να επικοινωνήσει πιο άμεσα με το κοινό της. Στην αρχή της νέας χρονιάς θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show στο ημίχρονο του μεγαλύτερου αθλητικού event της Αμερικής, του Super Bowl, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει να προετοιμάζεται για την καινούργια της παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει την Άνοιξη. Λέτε να την ξαναδούμε στην Ελλάδα;