Πως συνδυάζεται η φύση με το σινεμά; Θέληση να υπάρχει!

Η στροφή προς την άθληση και την επαφή με την φύση είναι γεγονός, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να την απολαμβάνουν και να την αξιοποιούν για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Την ίδια στιγμή η κινηματογραφική τέχνη ακολουθεί την δική της καινούργια διαδρομή:  αθλητές, κινηματογραφιστές, παραγωγοί και εταιρίες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων συνεργάζονται άψογα δημιουργώντας μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές με επίκεντρο ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. 

Έτσι, μία σειρά προβολών και παράλληλων δράσεων από το νεοσύστατο Adventure Film Festival (φέτος είναι μόλις η τρίτη του χρονιά), φιλοδοξεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε όλοι εμείς να μαζευόμαστε, να ανταλλάσσουμε τις ιδέες μας και να τις κάνουμε πράξη, βοηθώντας στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων που αγαπάμε και ενισχύοντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα, θα βρεις στο www.adventurefilmfestival.gr