Βγάλε το χαλάκι και βάλε ένα βινύλιο στο hi-fi. Σήμερα, ο στόχος είναι να βιώσουμε το μεθυστικό αποκορύφωμα της ταραχώδους δεκαετίας των '60s στην πρωτεύουσα της κομψότητας: το Λονδίνο. Όλα μπορούν να συμβούν όταν δοκιμάζεις τη γοητεία σου φορώντας ένα από αυτά τα έξι αστραφτερά χρώματα. Μια υπέροχη συλλογή χρωμάτων που κλείνει μέσα της το πνεύμα της εποχής, χαρίζοντας μοντέρνα γοητεία με σαγηνευτικές, πολύπλευρες ημιδιάφανες αποχρώσεις, πλούσια κρεμώδη χρώματα και συγκλονιστικούς ιριδισμούς. oh behave! μπορεί να σκέφτεσαι. Η ζωή όμως είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν χαλαρώνεις, αφήνεσαι και go with the flowy.

getting groovy, η πρωταγωνιστική απόχρωση του αστραφτερού χρυσού αποπνέει τη λάμψη της αιώνιας νεότητας.

Η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και η υπόσχεση μιας υπέροχης βραδιάς με πολύ χορό σε κάνει να είσαι ready to boa. party on a platform, ένα πλούσιο γκρενά, εμπνευσμένο από το κόκκινο των θρυλικών ορόσημων του Λονδίνου – των τηλεφωνικών θαλάμων, των διώροφων λεωφορείων, της πινακίδας του μετρό. Ποιος ξεκινάει αυτές τις αξέχαστες εφορμήσεις στην πρωτεύουσα της κομψότητας; Μην μου πεις, είναι η καλύτερη σου φίλη, το μυστηριώδες και σκοτεινό satin sister, ο καλύτερος οδηγός σου σε αυτό το ταξίδι στην πιο μοντέρνα εποχή του Λονδίνου.

Την εποχή που κυριάρχησε το κίνημα των mods στο Λονδίνο, την ταραχώδη δεκαετία των '60s, οι κανόνες χαλάρωσαν, οι γυναίκες απέκτησαν νέες ελευθερίες και ακολούθησαν πολλές καλές στιγμές διασκέδασης. Μουσική που γράφτηκε στην ιστορία. Καταπληκτική μόδα. Και τα πάρτι – πω πω, αυτά τα πάρτι.

'USA’s nail salon expert since 1981, η essie θέλει να διαδώσει την αγάπη της για την εμπειρία του manicure μέσα από το μοναδικό πνεύμα και το στυλ της που μιλάνε στην καρδιά όλων των γυναικών. η essie είναι η μάρκα που επιλέγουν επαγγελματίες της ομορφιάς, γνώστες του κλάδου, διασημότητες και ινδάλματα της μόδας σε όλο τον κόσμο. αυθεντία στο χρώμα, η essie πρωταγωνιστεί στις παγκόσμιες πασαρέλες, παρουσιάζοντας πολυαναμενόμενες συλλογές χρωμάτων που δημιουργούν τάσεις κάθε σαιζόν. οι επαγγελματικές συνθέσεις και τα ελκυστικά, παιχνιδιάρικα ονόματα έχουν οδηγήσει στη δημιουργία περισσότερων από 1.000 αποχρώσεων. η essie πρωτοπορεί στα πολυτελή προϊόντα περιποίησης νυχιών και υποστηρίζει τη δέσμευσή της στα πρότυπα υψηλής ποιότητας με μια βραβευμένη σειρά βερνικιών και προϊόντων περιποίησης νυχιών για όλες τις γυναίκες και τους επαγγελματίες των κομμωτηρίων. από τότε που ιδρύθηκε από την Essie Weingarten, η essie ενθουσιάζει τις λάτρεις των χρωμάτων, εξαπλώνοντας την αγάπη της για το manicure σε όλο τον κόσμο.'

 

 

ready to boa

ντύσου και στολίσου με αυτό το γιορτινό και αστραφτερό μπρούτζινο κόκκινο. συμπληρώνει υπέροχα την προσωπικότητα και το τολμηρό σου look.

 

party on a platform

φρόντισε να μείνει αξέχαστη η σημερινή βραδιά και απογείωσε τη διασκέδαση με αυτό το αξεπέραστο κρεμώδες κόκκινο.

 

oh behave!

με αυτό το τολμηρό ημιδιάφανο ροδακινί θα δείχνεις εντυπωσιακά αποφασιστική.

 

getting groovy

yeah, baby! φόρεσε αυτό το χρυσό με τη μεταλλική λάμψη και χόρεψε ασταμάτητα όλο το βράδυ.

 

satin sister

απλώς. τέλειο. αυτό το κομψό μπλε του παγονιού θα σε κάνει να το ερωτευτείς! δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

 

go with the flowy

είναι πολύ βαρετό να προγραμματίζεις. ζήστε τη στιγμή και απόλαυσε την ελευθερία σου με αυτό το αιθέριο γκρι που θα σε ταξιδέψει στα σύννεφα.

 

Η Rita Remark, nail artist διασημοτήτων και Παγκόσμια Υπεύθυνη Εκπαίδευσης της essie, δημιούργησε αυτά τα εμπνευσμένα nail looks με τη νέα Winter 2016 Collection της essie.

Με αυτά τα μοντέρνα σχέδια, η λονδρέζικη βροχή δεν θα σταθεί εμπόδιο στο στυλ σου.

 

1.

Αφού απλώσεις μια λεπτή στρώση essie base coat, άπλωσε δύο στρώσεις go with the flowy.

2.

Χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι διακόσμησης νυχιών, σχημάτισε μια καρδούλα στο άκρο του νυχιού με το getting groovy.

3.

Φτιάξε κι άλλες καρδούλες με το satin sister, το getting groovy και το oh behave! Σφράγισε το χρώμα με essie top coat.

 

 

 

Η συμβουλή της Rita:

Για το δικό σου ξεχωριστό look, φτιάξε ένα μοναδικό σχέδιο σε δύο νύχια.

"I’m into love, peace and getting groovy."

 

Aνακαλύψτε περισσότερα @ essie.com