Ζadig & Voltaire: Η πεμπτουσία της Παρισινής urban μόδας, που πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της, Thierry Gillier, γνωστό και ως Zadig, από τον ήρωα του διάσημου συγγραφέα και φιλοσόφου.

1997. Ο rock star χαρακτήρας του Zadig και η επαναστατική κοσμοθεωρία του Βολτέρου, υπήρξαν η έμπνευση για τη δημιουργία του νέου easy luxury brand από τον Thierry Gillier. Chic και casual, νεανικά, με Παρισινό αέρα, ανδρικά και γυναικεία, με ελεύθερο πνεύμα και rock διάθεση, τα Zadig & Voltare, αλλάζουν τα δεδομένα και προτείνουν μια ανανεωμένη προσέγγιση στον μοντερνισμό, που αναθεωρεί τα βασικά στοιχεία της urban μόδας: Κασμίρ για όλους, νέα jerseys με μοναδικά Henley top και μια ανατρεπτική προσέγγιση με ξεφτισμένα πλεκτά, σε μεγάλα ασύμμετρα πατρόν, με εξωτερικές ραφές.  Τα βασικά κομμάτια που δηλώνουν το προσωπικό στυλ σχεδιασμένα από καλλιτέχνες και designers, όπου η προσωπική έκφραση στη μόδα εμπνέεται από την τέχνη με ένα μόνο manifesto: Nα είσαι ο εαυτός σου.

Easy wear. Easy life. Easy luxury. This is Zadig! 

 

THE INSPIRATION!       

To Rock ρέει στο αίμα μας

Η Zadig & Voltaire προτείνει έναν μοναδικό συνδυασμό τραχιάς φινέτσας που αποπνέει ελευθερία, απλότητα, άνεση και δυναμισμό και που ακολουθεί έναν και μόνο κανόνα: Να είσαι έτοιμος/η για όλα 

Τα Zadig είναι τρόπος ζωής, ένα μοναδικό look, μια αίσθηση ελευθερίας ”

Cecilia Bönström - Artistic Director, Zadig & Voltaire

Η έμπνευση από την τέχνη

Απόφοιτος του Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και παθιασμένος συλλέκτης τέχνης, ο ιδρυτής της Zadig & Voltaire, Τierry Gillier, αντλεί την έμπνευσή του από τη μοντέρνα τέχνη. Έργα τέχνης που κοσμούν τα γραφεία της εταιρείας, τα καταστήματα, αλλά και το σπίτι του, γίνονται ο καμβάς για το σχεδιασμό των collection του urban οίκου. Ένα αυθεντικό manifesto για μια δυναμική chic and casual προσέγγιση στη μόδα, που πρεσβεύει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης. «H τέχνη είναι Αλήθεια».

Το Παρίσι

Ο Zadig, aka Thierry Gillier, ο άνθρωπος που σχεδίασέ το brand που έχει ήδη ταξιδέψει στις τέσσερις γωνίες του κόσμου, έχει διαδώσει τον Παρισινό αέρα μιας νέας γενιάς που φέρνει μαζί το casual με το σοβαρό και το κλασσικό και εμπνέεται από τη σύνθεση των δύο αντιθέτων: του κλασσικού και του μοντέρνου.

 

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ!

Τα This is Him & This is Her είναι το αποτέλεσμα της συνεργασία του Thierry Gillier με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οίκο αρωμάτων Beauté Prestige International, που έχει στο ιστορικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στη μόδα και είναι γνωστός για τη δημιουργία πολλών cult αρωμάτων.

This is HER! Μία αίσθηση ξύλου με λουλουδένιες νότες - δημιουργία των Sidonie Lancesseur και Michel Almairac (Robertet)

Άσπρο. Αληθινό. Η Παριζιάνικη φινέτσα τυλιγμένη σε αισθησιακό μετάξι και κασμίρ. Μία έντονη και ανήσυχη νέα γυναίκα αρωματισμένη από μυστηριώδες Αραβικό γιασεμί και πικάντικο ροζ πιπέρι. Μία rock νότα από κάστανό και βανίλια της δίνει γλύκα. Έκφραση ελευθερίας, θηλυκότητας και έντασης με βάση το άρωμα του σανταλόξυλου. Ανεξάρτητη, απρόβλεπτη, ακαταμάχητη. This is HER!

Για το άρωμα THIS IS HER η κύρια εικόνα που σχηματίστηκε στη φαντασία μου ήταν ένα rock συγκρότημα που παίζει έναν έντονο ρυθμό σε κάποιο διαμέρισμα στο Παρίσι.” Michel Almairac (Robertet)

 

This is HIM! Μια αίσθηση ξύλου από τα βάθη της Ανατολής από τους Nathalie Lorson και Aurélien Guichard (Firmenich)

Μαύρο. Γεμάτο Δύναμη. Ο άνδρας rocker φτιαγμένος από μαύρο δέρμα. Αυτός ο urban περιπλανιτής έχει την αύρα του πικάντικου λιβανιού, με νότες γκρέιπφρουτ και μαύρου πιπεριού. Έντασή και δράση με μία γλυκιά νότα βασισμένη σε βανίλια και λιβάνι. Έκφραση του ελεύθερου πνεύματος με έντονα ένστικτα, αλλά και ευαισθησία. Με την υπογραφή σανταλόξυλου της Zadig & Voltaire. 

Ανεξάρτητός,  αποφασιστικός, αρρενωπός - ο μοντέρνος ήρωας. This is HIM!

“Για το άρωμα THIS IS HIM!, βάση της έμπνευσής μου υπήρξε το αισθητικό και αξιακό σύστημα που βρίσκεται στην καρδιά της Zadig & Voltaire.”

NATHALIE LORSON - FIRMENCIH

 

Φωτογραφίες